De produkten van Cosmania zijn altijd top. Met snelle verzending & persoonlijke touch. Heel uitgebreid assortiment. Kortom: aanrader!
Hi Rose, Super bedankt voor je lieve woorden! Daar worden we heel blij van! Tot de volgende keer weer! Liefs, Marije en Marcel
Mooie producten;veel keus aan producten. Goede en snelle service,na 1 dag reeds in huis!
Hi Anne, Dankjewel voor je lieve woorden, daar worden we heel blij van! Geniet van je bestelde producten en tot gauw weer! Groetjes! Marije en Marcel
Leuk aanbod, super goede service! Ik heb al best vaak wat besteld, krijg altijd een handgeschreven kaartje en samples bij de bestelling en het is ook nog snel in huis :)
Beste C, Hartelijk dank voor je fijne review! Super leuk om te horen, daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer en geniet verder nog van je bestelling! Hartelijke groet, Marije en Marcel
Het is klein dus makkelijk hanteerbaar. Jammer dat bij mij de aan en uitknop niet werkt, ik krijg het niet uit dus ik moet het dopje ervan afdraaien wil het stoppen.
Hi Diana, lukt het verder met je product? Als we je nog ergens mee kunnen helpen, stuur je dan even een mailtje naar [email protected]? Hartelijke groet, Marijen Marcel
Levering was erg snel, ook heel erg leuk dat er een kaartje bijzat met geschreven tekst, dat maakt de bestelling persoonlijk, zou hier zeker nog een keer wat bestellen!
Hi Sinem, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent, we doen er alles aan om dat ook zo te houden, dus we hopen je gauw weer te zien op onze webshop! Hartelijke groet, Marije en Marcel
Updates tijdens de bezorging van het pakketje, leuk verpakt met een persoonlijk berichtje van Cosmania. Erg fijne service!
Beste Louise, hartelijk dank voor je fijne review! Fijn dat je ook zo tevreden bent, we doen er alles aan om dat ook zo te houden, dus hopelijk weer tot de volgende keer! Lieve groetjes, Marije en Marcel
Koop al gedurende langere tijd producten bij Cosmania. Ik ben altijd heel blij met hun aanbod en de service die ze geven. Ik kan het iedereen aanraden om producten bij Cosmania te proberen. Zo ervaar je zelf hun service, kwaliteit en vriendelijkheid.
Hi Ingrid, Super dank voor je fijne review! We worden blij van tevreden klanten zoals jij... daar doen we het voor! Geniet weer van je bestelling en we hopen je gauw weer bij ons te verwelkomen op onze webshop! Lieve groetjes, Marije en Marcel
Product werd snel geleverd, alles verliep prima.
Beste M. van der Veen, hartelijk dank voor uw mooi review! Die maakt ons blij! Veel plezier van uw bestelde producten! Hartelijke groet, Marije en Marcel
Een snelle levering. Leuke samples en een persoonlijke kaartje met de zending. Top service.
Hi Nadia, Dankjewel voor je mooi review! Voor blije klanten zoals jij... daar doen we het voor! :-) Tot de volgende keer! Groetjes, Marije en Marcel
I couldn't get the shipment tracking nr from you although I asked for it specifically by email due to the delivery delay. All other european online perfume shops send the tracking numbers and links via automatic emails as soon as the package has been shipped off (please make a bench mark by ordering a small economic piece from online shops such as ausliebezumduft.com, www.jovoy.com, www.escentual.com, bloomperfume.com.uk, www.campomarzio70.it, www.olfattorio.it, www.essenzanobile.com, www.notino.com, lacourdesparfums.com, www.tendance-parfums.com, www.averyperfumegallery.com )
Hi Gorkem, thank you so much for your review! We are sorry to hear that you didn't receive a tracking number. It is weird, because we always send this automaticly when a order has been shipped. Isn't the email in your spam maybe? You can always send us an email about this, so we can send you the track & trace again. We are sorry for the inconvencie. Best regards, Marije and Marcel.
Snelle prettige service! Leuk dat het parfum net zo mooi en leuk wordt geleverd als bij aankoop in de winkel!
Hi S. dankjewel voor je mooie review! Vinden we fijn te horen! Ja.. parfums zijn toch altijd een feestje om te krijgen.. ook als je ze online bestelt.. ;-) Groetjes! Marije en Marcel
Snelle bezorging en een handgeschreven kaartje bij de producten.
Hi Petra, Super dank voor je mooie review! Daar worden we blij van! Tot gauw! Hartelijke groet, Marije en Marcel
Meerdere keren iets besteld bij Cosmania en nog nooit teleurgesteld. Persoonlijke benadering en de steeds wisselende en verrassende proefjes zorgen ervoor dat je op een toegankelijke manier nog meer producten leert kennen.
Hi Jacintha, Dankjewel voor je mooie review! We zijn super blij met jou en zo fijn te horen dat je tevreden bent, we doen er alles aan om dat zo te houden! Tot gauw weer! Lieve groetjes, Marije en Marcel
Super snelle levering, mooie verpakking met leuke attentie (kaartje) ! Het voelt super persoonlijk aan en het is alsof het een cadeautje is !
Snelle correcte levering. Heel leuk het kaartje!
Ik heb de calm serum van paula’s choice besteld. Op de eigen website was het uitverkocht en na wat gezoek op google op Cosmania terechtgekomen. Gelukkig was het hier wel op voorraad! Supersnelle levering en gratis testers erbij! Top!
Goede service en correcte afhandeling
Fast shipping, good price of the product. And the note was a very nice touch :)
Het artikel wat ik graag wilde hebben stond al een paar weken op “niet in voorraad”. Je kan instellen dat je een reminder krijgt als het product weer op voorraad is. Toen ik deze reminder kreeg heb ik meteen besteld en het product werd de volgende dag thuisbezorgd. Met handgeschreven kaartje en 2 gratis samples. Cosmania is fijn! Hoewel ik het elders ook kan bestellen, bestel ik bij Cosmania voor de goede en snelle service, kennis van de producten, de hoeveelheid keuze en hun mooie en handige website. Super!
Mij werd ter waarde van 20 euro bij mijn bestelling een Eye crème van 5 ml toegezegd, alleen heb ik die niet ontvangen. Stond wel op de factuur. Kleine teleurstelling. Andere producten met een geschreven kaartje ontvangen. Erg attent gedaan. Met vr. gr. Nicole van Beusekom
Hi Nicole, bedankt voor je review! Wat ontzettend vervelend dat de gift niet bij je bestelling zat. Onze excuses voor het ongemak, dit is een foutje van ons magazijn geweest. Uiteraard willen wij je de 5 ml Eye Cream alsnog nasturen, want hier heb je inderdaad gewoon recht op :-) Kan je ons een mailtje sturen? Dan gaan we het zo snel mogelijk in orde voor je maken. Groetjes, Marije en Marcel.
Is heel goed gereageerd op de bestelling
Ik heb nooit zo snel een bestelling binnen zoal bij Cosmania.nl Ook super leuk om een hand geschreven kaart te krijgen, heel persoonlijk.
Paar van mijn favoriete merken verkopen ze, en soms leuke aanbiedingen!
Top service zeer tevreden
Snelle levering, veilig verpakt en een leuk postkaartje erbij! 100% tevreden