Pluspunten
specefiek , goeie producten
Verbeterpuntenwel bij mij bestelling verwacht enkele staaltjes te vinden van andere producten om te testen.
Pluspunten
Vlotte en vriendelijke service. Je wordt op een heel persoonlijke manier aangesproken en het handgeschreven kaartje vind ik top .
Hi Fronie, bedankt je leuke review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe producten van Korres en This Works. Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Fijne (web) winkel met zeer ruim assortiment (biologische) cosmetica.
Hi Ingrid, bedankt je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de (web)winkel. Veel plezier met je nieuwe producten. Groet, Marije en Marcel
Hi Laura, bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je tevreden bent over je nieuwe Mario Badescu producten. Geniet ervan :-) Groet, Marije en Marcel
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe producten van Mario Badescu! Heel veel plezier ermee :-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Goede levering, snel, persoonlijk
VerbeterpuntenSnelle en zorgvuldige levering met persoonlijk briefje. Erg tevreden!
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering. Veel plezier met je nieuwe producten van Briogeo. Goed dat ze bevallen! Groet, Marije en Marcel
Hi Frankie, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe Pixi producten! Geniet ervan ;-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
snelle service
Hi Gilbert, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met de Deep Sleep Pillow Spray. Groet, Marije en Marcel
Bedankt voor het delen van je review! Veel plezier met je nieuwe producten. Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Hi Anette, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de levering. En wat goed dat je blij bent met je nieuwe producten. Geniet ervan :-) Groet, Marije en Marcel
Positive
Amazing service, personalised. Response time very quick.
SuggestionsThe foundation sample I ordered had dried out, so perhaps an alternative packaging would have helped, not sure.
Hi Kerry, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je nieuwe producten :-) Groet, Marije en Marcel
Hi Andrea, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe producten! Veel plezier ermee. Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle en nette levering! Duidelijke website en keuze uit veel producten met duidelijke uitleg en reviews (erg fijn!)
Hi Shelly, bedankt voor je leuke, uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de webshop en de levering! En wat goed dat je nieuwe producten bevallen. Ontzettend veel plezier ermee :-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Altijd zoals beloofd, en met een persoonlijke touch
Bedankt voor het delen van je pluspunten! Fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe producten. Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Duidelijk punctueel snel vriendelijk persoonlijke touch
Hi Sylvia, bedankt voor het delen van je pluspunten! Fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe producten. Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen. Goed dat ze de opmerkingen lezen die je plaatst bij de bestelling. Ik ben erg tevreden.
VerbeterpuntenVerzendkosten, ik snap ze. Merk ook dat het me tegen houdt om te bestellen.
Hi Priscilla, bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! En wat is de BB Créme van Erborian fijn hé? Veel plezier ermee ;-) Groet, Marije en Marcel
Hi Rob, bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de Shampoo van Peter Thomas Roth. Veel plezier ermee ;-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Goede online service en snelle levering van de producten. De bestelde producten bevallen mij zo goed.
VerbeterpuntenNvt
Hi Eva, bedankt voor het delen van je pluspunten. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en levering! En wat goed om te horen dat je zo te spreken bent over je nieuwe producten. Veel plezier ermee ;-) Groet, Marije en Marcel
Hi Aisa, bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten van Paula's Choice en Briogeo. Veel plezier ermee ;-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Pakketje wordt snel geleverd met een persoonlijke touch. Je krijgt ook altijd een leuke sample van een product om uit te proberen op basis van je bestelling.
VerbeterpuntenMisschien is het mogelijk om zelf ook uit samples te kiezen die bij je product geleverd kan worden zodat je ook producten waar je nieuwsgierig naar bent kan proberen.
Hi Chrissy! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van je tip, we nemen het zeker mee :-) Veel plezier nog met je nieuwe producten! Groet, Marije en Marcel
Hi Dana, bedankt voor je leuke review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de Lipgloss van Perricone MD. Fijn is die hé? Veel plezier ermee ;-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Altijd een persoonlijke boodschap bij bestelling, zeer attent. Snelle levering Mooi produkten
VerbeterpuntenGeen
Hi Thijs, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze persoonlijke kaartjes, snelle levering en producten. Veel plezier met je nieuwe shampoo van Korres :-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Makkelijk bestellen, op tijd levering
Hi Trisnawati Hidayah, bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe producten van Mario Badescu! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat telkens als je ergens ook maar 1 produkt koopt je lastig word gevallen om een klantbeoordeling in te vullen. Het is crazy, wn irritant elke week al die klantbeoordekingen.
Hi Marie, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de service. Wij zijn altijd erg benieuwd naar de meningen en ervaringen van onze klanten, zodat wij ons hierop kunnen blijven aanpassen! Het is uiteraard geen verplichting om een klantbeoordeling in te vullen :-) We wensen je veel plezier met je Jade Roller! Groet, Marije en Marcel
Hi Hilal, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de Glow Tonic van Pixi. Fijn is die he? We wensen je veel plezier met je nieuwe product! Groet, Marije en Marcel