Pluspunten
- Snelle levering - Breed assortiment - Goede kwaliteit merken - Persoonlijk handgeschreven briefje
Hi Aline, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de producten. Veel plezier alvast op vakantie ;-) Vriendelijke groetjes, Marije en Marcel
Positive
Very caring staff, once I had a remark regarding the order they managed to solve it immediately.
Hi Eda, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de service. We wensen je veel plezier met je nieuwe producten! Groet, Marije en Marcel
Hi Ana-Maria, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de producten van Mario Badescu. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Mooi ingepakt en geweldig dat er een persoonlijk bedankje bij zat!!
Hi Germa, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met je ontvangen pakketje. We wensen je veel plezier met je nieuwe producten! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle verzending en een leuk pakketje met persoonlijk berichtje en testers. Een verrassing om open te maken!
Hi Eljada, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de snelle verzending en onze pakketjes. We wensen je veel plezier met de Inglot foundation! Groet, Marije en Marcel
Hi Calinda, bedankt voor je review! Klopt het dat je de Coucou Roller met een 1 beoordeeld hebt? Of was dit een vergissing? We horen het graag van je :-) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenErg prijzig
Hi Shirley, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de goede service en snelle levering. We wensen je veel plezier met de Baby Sleep Pillow Spray! Groet, Marije en Marcel
Positive
Very nice products and a wide range of choice
Hi Ingrid, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de producten van Paula's Choice en Viliv. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Positive
I really like the variety, ease of use and delivery package. Hand written note makes it more special.
SuggestionsOn the website, it shows that there is a promo gift pack with selected item, but it is not clear what action to do, where to write the code to receive it.
Hi Leyla, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de CC créme. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Veel producten die in Amerika populair zijn kan je niet makkelijk krijgen in Nederland, of je betaalt enorme verzendkosten. Cosmania is de oplossing! Al mijn onbereikbare producten kan ik nu heel makkelijk bestellen en dan al binnen twee dagen bezorgd! Erg blij mee!
Hi Mark, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons assortiment. Groet, Marije en Marcel
Hi Wilfried, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de producten van Malin + Goetz. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Hi Marit, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de Ultra Repair Cream van First Aid Beauty. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Hi Tabarak, bedankt voor je review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met het product. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Hi Gitte, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de producten. We wensen je er veel plezier mee! Groet, Marije en Marcel
Positive
Snelle levering en altijd goede service
SuggestionsGeen
Hoi Esther, bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de service en de snelle levering. Veel plezier nog met het product! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering goede producten
VerbeterpuntenNvt
Hi Rowena, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met de levering en de producten :) Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
De pakketjes die toegestuurd worden zijn kleine feestjes!
VerbeterpuntenGeen
Hi Anoek, bedankt voor je leuke review! Wat leuk om te horen dat je onze pakketjes kleine feestjes vindt :) Heel veel plezier nog van alle producten! Groetjes, Marije en Marcel
Meer kortingsbonnen uitgeven, vooral aan klanten die vaak bestellen.
Hoi Akua, bedankt voor je review! We hebben vaak verschillende promoties en acties op onze webshop. Hou onze nieuwsbrief of social media in de gaten voor de laatste nieuwtjes :) Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Altijd snel, geweldige produkten en een “personal touch”
Hoi Elly, bedankt voor je aardige review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, je onze producten geweldig vindt en de personal touch kan waarderen :) Veel plezier met de moisturizer! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering, groot aanbod dierproefvrije merken
Hoi Renee, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met de levering en ons aanbod dierproefvrije merken! Veel plezier met alle producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk berichtje bij je bestelling, àltijd leuke samples, kwalitatieve producten!
Hoi Zey, bedankt voor je enthousiaste review! Leuk om te horen dat je blij bent met de levering, het persoonlijke berichtje en de producten/samples. Heel veel plezier nog met de producten van Mario Badescu! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle verzending, groot assortiment
Hoi Linda, bedankt voor je aardige review! Fijn om te horen dat je de verzending snel is gegaan en dat je blij bent met ons grote assortiment. Veel plezier nog van het serum en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Producten zijn altijd goed verpakt en er zit altijd een leuke tester bij. Vooral vind ik het persoonlijk geschreven briefje erg leuk.
Verbeterpunten-
Hoi Tamara, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij was met het pakketje en de samples! Geniet van de cleanser en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snel de bestelling in huis met aardig handgeschreven kaartje en 2 proefmonstertjes...
Hi Lucie, bedankt voor je aardige review! Leuk om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat je blij bent met de samples :) Geniet nog van de moisturizer en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel