Pluspunten
Goede produkten voor mij
VerbeterpuntenAf en toe eens afslag of zo,maar voort prima hoor.
Hoi Annie, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de producten! Hou voor acties en kortingen onze nieuwsbrief en website in de gaten :) Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Fijne en snelle levering van mijn producten netjes ingepakt met een handgeschreven kaartje. Als iets niet meer leverbaar is krijg je een mail met een vervangend product als ik dat zou willen. Super fijne producten
VerbeterpuntenGa zo door.❤
Hoi Danielle, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan en dat je blij bent met de producten! Geniet van het setje en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Zoals gewoonlijk perfect uitgevoerd!
Hi Rakesh, bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat de levering perfect is verlopen :) Geniet van alle heerlijke producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Zeer tevreden. Hele fijne producten.
Hi Elly, bedankt voor je leuke review! Super leuk om te horen dat je onze service goed vindt :) Geniet van de producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Topservice!! Zo snel verzonden zelfs op zondag. En het was een feestje om uit te pakken. Heel waardevol incl persoonlijk briefje. Netjes hoor!!! Heel erg bedankt!!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Hi Joyce, bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat het uitpakken van je pakketje een feestje was! Geniet van alle heerlijke producten en tot snel op cosmania.nl! 22923
Pluspunten
Goed werkende, duidelijke en prettige website. Snel en helder antwoord bij het stellen van een vraag per email. Goede levering en heel attent met een persoonlijk briefje.
VerbeterpuntenIk kan er echt geen bedenken. Ik ben zeer tevreden.
Hoi Christa, bedankt voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je onze website fijn vindt en dat je onze klantenservice goed vindt! Heel veel plezier met de crème en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Altijd snelle levering. De eigenaren doen er altijd een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Erg leuk!
Hoi Marcia, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat de levering altijd snel verloopt en dat je ons kaartje leuk vindt :) Veel plezier nog met de producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Behulpzaam, professioneel, weet het net anders te doen door het persoonlijke kaartje bij de bestelling. Echt heerlijk, zal er naar toe terug blijven gaan.
Hoi Maryse, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je onze service zo positief ervaart en dat je ons kaartje leuk vindt :) Veel plezier met de exfoliant en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle service Altijd wat proefmonsters om kennis te maken met andere producten Ruim assortiment van producten Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
Hoi Annet, bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze klantenservice, levering en samples! Geniet nog van de producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Goede service, snelle verzending en de mogelijkheden daarin. Cosmania heeft bijna alle verantwoorde merken die je nodig hebt voor een goede verzorging. Hebben ze iets niet, laat het weten dan zorgen ze ervoor! (Indien mogelijk en als ze erachter staan)
VerbeterpuntenGeen! (Misschien iets meer klanten-korting-binding)
Hoi Chantal, bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze merken en onze service! Geniet nog van de shampoo en conditioner van Briogeo en tot snel op cosmania.nl :) Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Klantvriendelijk,snelle levering ,leuke verassingen bij bestelling en een vriendelijk handgeschreven bericht bij de bestelling Super
Hoi Helene, bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service, levering, samples en ons kaartje :) Geniet nog van de producten en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Ontzettend snelle service! Altijd wanneer ik iets bestel is het op voorraad. Heerlijk bedrijf om bij te bestellen.
Hi Cassandra, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen je onze service snel vindt en dat je het fijn vindt om bij ons te bestellen! Veel plezier van alle producten en tot snel op cosmania.nl! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle en juiste levering met een kleine attentie
Hi Eliane, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan en dat je de kleine attentie kon waarderen. Veel plezier van de Perricone MD producten ;) Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijkke service.
Hoi Louisa, bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan en dat je onze service als persoonlijk ervaart. Dát is precies onze bedoeling :) Veel plezier met je bestelling! Groet, Marije en Marcel
Pluspunten
Pluspunten
Altijd een persoonlijk kaartje erbij en fijne gratis proefjes!
Hoi Solange, bedankt voor je enthousiaste review! Leuk om te horen dat je de samples en het kaartje kon waarderen :) Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering. Net even wat extra aandacht.
Hi Patricia, bedankt voor je uitgebreide reviews! Leuk om te lezen dat je blij bent met de meeste producten en dat de levering snel is gegaan :) Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Snelle levering, mooie website en goede producten
VerbeterpuntenNa 1 keer bestellen kan ik geen verbeterpunten of tips geven
Hoi Floor, bedankt voor je leuke review! Fijn dat de levering snel is gegaan en dat je onze website mooi vindt ;) Geniet van je bestelling en tot snel op cosmania.nl! Groetjes, Marije en Marcel
VerbeterpuntenNee
Hoi Sandra, bedankt voor je leuke reviews! Fijn om te horen dat de meeste producten goed bevallen. De Daily Moisture van Neals Yard Remedies heeft inderdaad een wat lichtere textuur. Misschien ideaal voor in de zomer? Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Ik kan werkelijk niets negatief bedenken, dus voor mij zeer positief en altijd met een persoonlijk kaartje erbij. Super
VerbeterpuntenGeen idee,
Hoi Ingrid, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo positief bent over Cosmania :) Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Marije en Marcel
Pluspunten
Super leuk dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij was! Ook leuke extra's, snelle levering en mooi verpakking!
Hoi Linde, bedankt voor je aardige review! Fijn om te horen dat je het handgeschreven kaartje leuk vindt en dat je blij was met de levering en de samples ;) Veel plezier met je bestelling! Groetjes, Marije en Marcel