Ik ben zo super tevreden over de cosmania summer beauty box! Ik geniet echt van alle artikelen die er in zitten! Ik heb ‘m ‘s middags besteld en de andere dag had ik ‘m al in huis! Echt een aanrader!

Al mijn favoriete producten op 1 site

Assortiment is er goed en uitgebreid. Veel leuke acties. Ook wordt het proberen van nieuwe producten gestimuleerd. Snelle bezorging.

Een hele fijne winkel

Al een paar keer besteld bij cosmania en altijd word alles super netjes bezorgd echt een aanrader om te winkelen

Super !

Een betrouwbare webshops met heel veel mooie aanbiedingen!

Altijd goede service

Een fijne, betrouwbare webwinkel.

Snelle, goede service!

Altijd snel geleverd en netjes verpakt. Met een kaartjes en extra monstertjes erbij. Erg attent!

Great store, fantastic product selection, excellent customer service

Great store, fantastic product selection, excellent customer service

super!

Snelle levering, goed product!

Fantastisch assortiment, super snelle levering!

Zeker niet de laatste keer!

Top service!

Na een foutieve bestelling van mijn kant, hebben zij het meer dan netjes opgelost.

Top service!

Blij als altijd

Cosmania heeft een breed assortiment met fijne natuurlijk producten, heel blij mee!

Breed assortiment

Een van de weinigen die het Griekse topmerk Korres in het assortiment heeft én snel kan leveren. Heel fijn dat we dit jaar weer de zomer door kunnen komen met de zonnebrand crème van Korres!

super snelle service

Dezelfde dag dat ik besteld heb is mijn bestelling nog verstuurd : dat is super snel !

Super service!

Ondanks een foutieve bestelling van mijn kant, hebben jullie het meer dan perfect opgelost. Echt top service!

Snelle bezorging

Prima service, je merkt alleen dat cosmania groter wordt, kreeg je bv vroeger proefjes nav je bestelling, nu maakt het niet uit of je 2, 4 of 5 producten besteld, je krijgt meestal 2 proefjes. De handgeschreven kaartjes vond ik altijd leuk, maar ik snap dat als een organisatie groter wordt dat dit niet houdbaar is.

Fijn product.

Fijne webshop

Goede webshop, groot assortiment, aantrekkelijke prijzen en zeer vriendelijke service

Veel fijne en vegan producten, snelle levering

Mooie webshop met een ruime keuze aan vegan & cruelty free producten. Snelle en goede levering!

Snelle levering en goeie prijzen. Ik ben fan van Cosmania!

Maakt beloftes waar

De producten van Neal’s Yard Remedies maken hun beloftes waar. Niet voor niets mijn lievelingsmerk!

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.