perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super quick delivery and costumer service. Plus I always recieve thought out samples with my orders which have later turned into staples and favorites in my routine.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

Doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne winkel met nog meer hele fijne producten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie produkten Uitstekende service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Cosmania is een heel fijn bedrijf. Altijd een handgeschreven kaartje erbij en altijd fijne monsters. Ook als er iets onverhoopt mis gaat wordt het heel prettig opgelost. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima website. Er zit een persoonlijk geschreven briefje bij de producten, plus een paar sample producten.

Voor zover geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fast, good products

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wonderful products and fantastic service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne merken en producten, uitgebreide reviews, super snelle bezorging met een persoonlijk tintje. In winkel zelf ook altijd super goed geholpen!

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, mooie producten en een kadootje om te ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle efficiënte levering met persoonlijk kaartje, geen plastic in de verpakking. Samen met het leuke assortiment reden voor mij om altijd eerst even hier te kijken als ik iets zoek

Geen, of het moest zijn nog meer organic merken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is vast een groot bedrijf, maar je wordt altijd behandeld alsof ze je kennen, heel persoonlijk. fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke pakket, prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering. En leuk een persoonlijk briefje. Thanks Marije!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service! Lieve mensen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi ingepakt en snel geleverd. Er zaten ook super leuke samples van andere merken bij! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

You are an amazing shop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreid aanbod aan cosmetica, persoonlijke benadering, goede service.

Vier ogen controle mbt of de bestelde/juiste producten worden verzonden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Good and friendly service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede en snelle levering. Ik kreeg per ongeluk 1 verkeerd product van mijn Mario Badescu bestelling, maar dit had ik aangegeven en ik kreeg de volgende dag al het juiste product thuisgestuurd - top service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed geleverd. Leuk een extra verassing erbij.

Alleen feedback op een product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

great experience

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!