perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service en heelijke producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering & breed assortiment van producten. Ik vind het leuk dat ze je persoonlijke bedankbriefjes samen met het pakket meesturen.

Ik kan er geen bedenken.

Positive

Very fast delivery! And the product is amazing! (Paul's Choice - BHA)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke communicatie en echt een geweldig product!

Ik hoop dat de winkel weer snel open kan!

Positive

Refreshing, nice texture, no smells. Glass jar is a plus!

Suggestions

Hoping they find a way to avoid the hard plastic lid in the future.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goeie levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn goed verpakt. En altijd een heel lief persoonlijk berichtje er bij, zeker in deze tijden een fijne oppepper!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en heel lief kaartje toegevoegd met persoonlijke tekst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt met een bijpassend monstertje. Website is overzichtelijk.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke producten en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, door de proefjes die bij je bestelling zitten al een aantal nieuwe producten kunnen testen en inmiddels ook weer die producten besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

verzending is goed,snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt en goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supervriendelijk! Vlotte levering en echte topproducten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

My order came quick.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De producten van zijn van top kwaliteit en nergens een vergelijkbare collectie te vinden. De service is top, persoonlijk en snel.

Het handgeschreven kaartje heb ik met een loep moeten lezen, nog nooit zo’n klein handschrift gezien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zowel de shop maar ook de site zijn keurig. Overzichtelijk. Frisse moderne uitstraling. Bij gebrek aan tijd bestel ik online. Gaat altijd prima. Snelle levering en vooral mooie stevige verpakking incl persoonlijk kaartje. E

Iets meer aandacht / promotie voor mannenproducten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering van het bestelde product, goed verpakt.

Positive

Altijd super snel geleverd, goed verpakt en een leuke verrassing erbij. Geweldige service ook!

good service, well treated

Perfect service

Suggestions

I kindly asked for a specific sample from Peter Thomas Roth to be sent with my order, but it was not sent. Thats the only reason I gave 4,5 stars.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Personeel met veel kennis goed advies kan geven. Hierdoor ben ik vaste klant!

X

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een supersnelle service, altijd een leuk berichtje bij je pakketten en een enorm aanbod aan merken die je niet overal vindt. Op de website ook goede en duidelijke uitleg. Word er altijd helemaal happy van!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helpt goed . Prockten zijn goed

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!