perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Steeds een snelle levering - heel handige website (goede categorieën en duidelijke omschrijvingen) - persoonlijk advies

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en veel mooie niet alledaagse merken

Geen!

Positive

Nice and fast as usual. Always appreciate the wonderful and thoughful plastic-free wrapping.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer aangename, bekwame mensen superleuk dat men een handgeschreven bedanktje krijgen super klant vriendelijk

Niets op aan te merken jullie zijn super goed bezig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtige producten snelle service merken die andere bedrijven niet voeren veel proefjes persoonlijke noot bij elke bestelling fijne begeleiding en advies in de winkel veel kennis van eigen producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great customer service. Promt reaction to questions, great solutions.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed produktoverzicht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de bestelling kwam de andere dag na het bestellen, service perfect

Ik zie geen fouten in gebruik

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijke snelle service, altijd erg tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering én heel persoonlijk door het kaartje erbij.

Geen, jullie doen het super: hou dat persoonlijke erin! Fijne dagen!

Great service and products

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super nette en leuke bezorging. Mijn spray was leuk ingepakt en vond t persoonlijke kaartje erbij echt super leuk. Prima zo niks op aan te merken.

Geen, ga vooral zo door!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer leuk assortiment, er behulpzaam en goed advies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en duurzame verpakking. Persoonlijk bericht erbij. Erg verrassend. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk website. Snel bevestiging van de bestelling. Snel levering. En super mooi ingepakt

Ik kan nies bedenken

good service, well treated

Positive

fast delivery, quality brands and good product sizes! I loved the Korres included in the cosmania fanny pack.

Suggestions

The Korres showergels seemed to be dirty on the outside like they have been rolled around a lot and the labels were a bit ripped. If I was giving them as a gift it would have looked a bit bad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon de mooie spullen die men verkoopt! Schone huidverzorging beter voor mens en dier!

geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel thuis en mooie producten!

Positive

I got my shipping address wrong, they notice resolved it and I received my FAB products quickly ,..great service. First Aid Beauty products are great.

It’s all good

good service, well treated

Positive

Packaging and delivery as always punctual.

Suggestions

Probably next time a butt more personalized rather than just placing same products for everyone

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede produkten, snelle levering en mooi verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk en snel.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!