Mijn favoriete beauty webshop

Cosmania heeft zoveel fijne merken en de beste service (snelle verzending, altijd met veel aandacht ingepakt én gratis samples die soms zorgen voor nieuwe favorieten!) dat ik al jaren blijf terugkomen. Hopelijk komt de fysieke winkel ooit weer terug!

Mijn favoriete beauty webshop

Heb mijn bestelling nog niet gekregen hoor..

Laat me aub weten wanneer krijg ik mijn bestelling???

Tevreden

Goede service en goede contact .betrouwbaar site

Zeer tevreden!

Ik koop als het even kan altijd bepaalde merken (pai & ilia) bij Cosmania. Snel verzonden, duidelijke communicatie, leuke acties. Ben zeer tevreden!

Snel in huis en altijd leuk dat er samples bij zitten.

Fijne webshop, super snelle levering

Fijne webshop met mooie merken. Super snelle levering. Gewoon top!

Mooie producten

Fijne winkel

Geweldig snel en de producten met zorg behandeld!

Mooie producten, snelle verzending en leuke acties.

did not arrive

did not arrive

Guter Service

Unkomplizierte Abwicklung und schnelle Lieferung.

Goed product

Ik had hem op gedaan voor het slapen (10-15 min). De volgende ochtend had ik geen dikke wallen als eerst, dus wel goed!

Erg tevreden

Milieuvriendelijk verpakt en gratis samples erbij.

Top site

Sommige producten wel erg vaak uitverkocht, dat vind ik jammer. Ik vind de site erg overzichtelijk, goeie sales en ze hebben een nette verzending.

helemaal tevreden

Goed verpakt en afgeleverd door een aardige man van de bubee

Goede levering

Bestelling is vlot geleverd en de producten zijn in goed orde ontvangen.

Wonderful and very helpful

Your website is very easy to use and your customer service help is really good, very quick responses to my question. Thank you.

Heel fijn

Team was very helpful

I received wrong shade and team was very helpful and professional! Highly recommend the store

Snelle en goede service

Overzichtelijke site

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Bij COSMANIA zijn we meer dan een webshop. We zijn jouw toegewijde beauty gids, altijd paraat om je te helpen stralen. Wat maakt ons uniek? We zijn constant op zoek naar de crème de la crème van beautyproducten. Exclusieve merken, unieke items en de beste deals - allemaal afgestemd op jouw wensen. Maar we gaan verder dan dat. Elk merk dat we aanbieden, wordt zorgvuldig gecontroleerd. We letten niet alleen op kwaliteit, maar ook op respect voor mens, dier en milieu. Dat is onze belofte aan jou. Voordat een merk bij ons online komt, testen we het persoonlijk. Alleen als het hele COSMANIA-team overtuigd is, delen we het met jou. We vertellen je precies waarom we fan zijn, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.