Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Handgeschreven bedanktkaartje.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Ich bestelle schon seit einigen Jahren mein Parfüm über COSMANIA. Der Service ist perfekt. Die Bestellung wird umgehend bearbeitet und ist im nu bei mir. Es liegt immer eine nette Karte des Absenders dabei mit einigen Probetütchen der Firma Neals Yard, die auch das Parfüm herstellt. Ich bin rundherum zufrieden.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site. TOP!

Pluspunten

Kwalitatief goede producten en prima service!

Pluspunten

Hebberig makend assortiment, snelle levering op Post.nl punt achteraf betalen en de persoonlijke noot bij je bestelling zijn top. Ook erg leuk dat ik het Pauka's choice toilettasje kreeg.

Geen!

Pluspunten

Pluspunten

Super producten van Mario badescu. Overzichtelijke website en snelle levering!

Ik heb geen verbeterpunten alleen maar pluspunten.

Pluspunten

Correcte en vlotte service. Steeds leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit. De meegeleverde samples zijn natuurlijk ook top.

Misschien samples geven van het merk dat besteld is?

Pluspunten

enorm vriendelijke en behulpzame mensen. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer goede service altijd tevreden.

Pluspunten

Bedankt voor jullie service en oplossing na ontvangen van verkeerde bestelling (overigens pas de eerste keer, voorgaande bestellingen waren prima verzorgd)! Super fijne store en site met persoonlijke aandacht voor de klant!

Pluspunten

Gisteren de Cosmania beauty box ontvangen . Wat een prachtig pakket .Geweldig !!! Vandaag de Eboria BB crème gebruikt en ik ben helemaal fan . Perfecte dekking , natural , smeert fijn uit. Voelt zacht . Heb ook de Roze quartz roller gekocht . Ben benieuwd. En super dat jullie Living Proof verkopen ! Jullie hebben er een vaste klant bij . Heel veel dank !! Lily Rutten Beauty-salon Lily Beesel

Pluspunten

Goed aanbod, prettige gebruikerservaring. Verzending ook top en meestal gratis.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Ik was enorm verrast met de geweldige service die jullie bieden. ‘S ochtends mijn producten besteld en diezelfde avond al in huis mét een persoonlijk handgeschreven kaartje. Het is zo leuk om toch een persoonlijk dingetje te hebben bij een online bedrijf en ik zal ook zeker vaker bij jullie mijn spullen bestellen. Heel erg bedankt!

Pluspunten

Snelle en nette levering van bestelde producten met persoonlijk kaartje en leuke samples erbij, top.

Pluspunten

Snelle levering spullen netjes verpakt en een leuk persoonlijk kaartje

Nee hoor zo door blijven gaan

Pluspunten

Snelle bezorging, zelfs op kerstavond! Heel netjes en met zorg verpakt. Top!

Vaker deze beauty travel bags lanceren ;-)

Pluspunten

Fijne producten, snel geleverd

Ik kan niets bedenken, ga vooral zo door zou ik zeggen

Pluspunten

Fijne website met mooie producten. Uitgebreide omschrijving op de website van de werking van de producten. Netjes geleverd en altijd leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zit.

Mijn account was opeens niet meer bekend dus moest een nieuwe aanmaken.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!