Pluspunten

Pakketten zijn mooi ingepakt en in de winkel zelf weten ze je heel goed te helpen, extra punt is samples meegeven van producten die hoogstwaarschijnlijk ook goed bij je passen.

Iets minder glitters, gister mijn travel bag gekregen, en nu is ook mede dankzij mijn kat de vloer vol met glitters

Pluspunten

Zeer mooie producten, ruime keuze en vaak goede aanbiedingen. Altijd persoonlijke boodschap bij de levering wat een heel ander gevoel geeft als klant. Snelle levering en altijd heel leuk en netjes verpakt.

Ga zo door!

Pluspunten

Levering is altijd vlot, zelfs tot in België! Ook het persoonlijke kaartje bij elke bestelling is top, samen met de testertjes die per bestelling erbij zitten. Ook de verpakking is goed. Ik kijk altijd erg uit naar bestellingen van Cosmania :-)

Pluspunten

Het was weer een feestje om uit te pakken. Zoals altijd leuk en feestelijk ingepakt. Mooie producten waarvan ik er al aardig wat op mijn “must try” lijstje had staan, yes! Met deze beauty bag word je goed klaargestoomd voor de feestdagen!

Er ontbreekt in mijn beauty bag helaas een product. Ik dacht dat ik het misschien in al mijn uitpak-enthousiasme had laten vallen oid maar helaas niet te vinden.

Pluspunten

Het handgeschreven kaartje bij iedere bestelling! Dat is voor mij persoonlijk nog leuker dan de bestelling zelf! Ik bestel al jaren bij Cosmania omdat ze geweldige produkten hebben en een superservice!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering. Jammer dat ik het actieproduct niet heb mogen ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering en een fijn product

Eigenlijk net iets te duur

Pluspunten

Superfijne producten van goede merken. Snelle levering, altijd met een handgeschreven kaartje en wat monsters van andere producten erbij. Zou het zeker aanraden hier wat te bestellen!

Positive

Cosmania offer excellent quality products, and are passionate about providing a good service to customers. Orders are always shipped quickly, and the hand written notes and free samples are an especially nice touch that I always appreciate recieving! Orders are always posted in recycled cardboard materials with no unnecessary plastics or overly large boxes, which is certainly commendable. Thank you Cosmania!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijk kaartje erbij... helemaal tevreden.

Misschien korting bij 1e besteding

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

snelle levering , leuke proefjes en een aardig hand geschreven briefje

Pluspunten

Super producten

Bezorgkosten mogen wel minder zijn aangezien het een klein pakketje zijn!

Pluspunten

Super goed geholpen aan de telefoon i.v.m. mijn bestelling.

Pluspunten

kwam snel binnen

Pluspunten

Goede service en snelle reactie op mijn emails, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Geen verbeterpunten, het was voor mij perfect!

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen problemen met het bestellen of leveren van de producten maar ik had liever gehad dat ik mijn crème gewoon bij mijn normale winkel had kunnen halen dan dat ik het moest bestellen. Voor zo ver ik het begrijp hadden ze daar niet geleverd ondanks dat dit wel was toegezegd.

Pluspunten

Duidelijke site. Goede info over de producten en snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Pluspunten

vlotte afhandeling van zaken attent persoonlijk briefje meegestuurd

minder verpakkingsmateriaal wellicht optie vanuit mileiuoogpunt?

Positive

Great service!

Pluspunten

Altijd snelle levering

Enige minpuntje was dat ik per ongeluk de shampoo heb gekregen in plaats van de conditioner die ik had besteld. Alle andere leveringen waren altijd goed en persoonlijk met een vriendelijk briefje en gratis samples.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!