Pluspunten

supersnelle service en een persoonlijk kaartje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service was top snelle levering alleen werkt het product voor geen meter!

Pluspunten

Vlotte bezorging, leuke verpakking, fijn dat je monsters krijgt om uit te proberen

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Goede service en een snelle levering, ook was ik heel erg tevreden over de verpakking waarin het aankwam!

Geen verbeteringen.

Pluspunten

Steeds nieuwe en goede merken, supergoede service, altijd vriendelijk

Pluspunten

Zeer vriendelijk en snelle en nette levering altijd. Ook altijd een bedankkaartje erbij.

Verzendkosten afschaffen. Soms wordt een product te duur als er nog verzendkosten bij komen kijken. Verzendkosten is ook niet echt iets meer van deze tijd.

Pluspunten

Bestelgemak, overzichtelijke website, snelle reactie op vragen/opmerkingen.

De link naar postnl werkte niet, waardoor de zending niet te volgen was. Was overigens snel verholpen.

Pluspunten

Over Cosmania heb ik geen klachten. De communicatie verloopt vlot, er zat een handgeschreven kaartje bij het pakketje (sympatiek). Alles heel netjes afgehandeld. De levering via PostNL verliep moeizaam en stroef. Cosmania heeft hierop evenwel op een gepaste, klantvriendelijke manier gereageerd.

Misschien overwegen om samen te werken met een koerierdienst ipv PostNL;-)

Pluspunten

Snelle levering echt toppp

Nvt

Pluspunten

Heel fijne producten, persoonlijke benadering, de beautybox, de samples bij bestelling.

Pluspunten

Cosmania is top! Ik kan het iedereen aanbevelen; ze verkopen mooie producten die je vaak niet overal kan krijgen, daarbij geven ze je het gevoel dat je je geen nummer bent. Door de persoonlijke kaartjes, de monstertjes (probeerverpakkingen) en ik kreeg laatst zelfs een kadootje extra! Ik denk omdat ik zoveel had besteld, maar toch het geeft je net even dat speciale gevoel als je iets moois voor je zelf koopt!

Pluspunten

* Product arrived on time. * I love this spray mist I highly recommend it.

Pluspunten

Samples gekregen en een leuk kaartje. Voelt persoonlijk aan. Heel fijn

Pluspunten

Ik heb nooit eerder een review geschreven en bij deze wil ik laten weten dat ik onwijs tevreden ben over de service, klantvriendelijkheid, snelheid en producten van Cosmania. Ik krijg altijd netjes mijn bestelling met een super lieve hand geschreven kaartje en proefjes waarmee ik kan kijken of dit voor mij werkt of niet. Ik heb Cosmania altijd aanbevelen en veel van mijn vriendinnen hebben hierop ook bij Cosmania besteld en zijn ook zeer tevreden. Ga zo door!!!!

Ik kan niets bedenken!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Customer service is fantastic! I was visiting the Netherlands and had some issues with the timing of my order and they responded to emails very quickly and were very accommodating.

Pluspunten

Kreeg mijn pakketje binnen 1 dag geleverd, met een handgeschreven kaart en 2 samples. Heel leuk verpakt en goede producten. Ik zal zeker nog een keer kopen van cosmania.nl!

Niets :)

Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

Very efficient, friendly and helpful. The price/quality of products is better than most of the shops.

Pluspunten

Bij bezoek aan de winkel werden wij vriendelijk en uitgebreid geholpen. We kregen testers van Pai (calm crème en serum) mee, hetgeen er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik de crème daadwerkelijk in jullie webshop heb besteld. Bij de crème zat ook weer een tester, precies de olie die ik nu wilde proberen. Perfect dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!