Pluspunten

* Product arrived on time. * I love this spray mist I highly recommend it.

Pluspunten

Samples gekregen en een leuk kaartje. Voelt persoonlijk aan. Heel fijn

Pluspunten

Ik heb nooit eerder een review geschreven en bij deze wil ik laten weten dat ik onwijs tevreden ben over de service, klantvriendelijkheid, snelheid en producten van Cosmania. Ik krijg altijd netjes mijn bestelling met een super lieve hand geschreven kaartje en proefjes waarmee ik kan kijken of dit voor mij werkt of niet. Ik heb Cosmania altijd aanbevelen en veel van mijn vriendinnen hebben hierop ook bij Cosmania besteld en zijn ook zeer tevreden. Ga zo door!!!!

Ik kan niets bedenken!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Customer service is fantastic! I was visiting the Netherlands and had some issues with the timing of my order and they responded to emails very quickly and were very accommodating.

Pluspunten

Kreeg mijn pakketje binnen 1 dag geleverd, met een handgeschreven kaart en 2 samples. Heel leuk verpakt en goede producten. Ik zal zeker nog een keer kopen van cosmania.nl!

Niets :)

Pluspunten

Snel en persoonlijk

Pluspunten

Very efficient, friendly and helpful. The price/quality of products is better than most of the shops.

Pluspunten

Bij bezoek aan de winkel werden wij vriendelijk en uitgebreid geholpen. We kregen testers van Pai (calm crème en serum) mee, hetgeen er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik de crème daadwerkelijk in jullie webshop heb besteld. Bij de crème zat ook weer een tester, precies de olie die ik nu wilde proberen. Perfect dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en groot aanbod per merk

Pluspunten

Snelle levering, contact loopt prettig

Pluspunten

Snelle levering en goede diverse voorraad.

Misschien meer monsters bij bestelling.

Pluspunten

Super snelle levering, en een persoonlijke touch door een handgeschreven kaartje. Top!

Pluspunten

Betrouwbaar, snel en vriendelijk/klantgericht. Dat wat je nodig hebt en belangrijk vind bij webshoppen!!

Tot nu toe nog niets. Pas 2x besteld. 2x uiterst tevreden.

Pluspunten

Snelle levering,handgeschreven kaartje,zeer goede producten

Vanaf een bepaald bedrag ook in België gratis verzending

Pluspunten

Snelle bezorging

De levering tijd aangeven. Ik wist niet wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden.

Pluspunten

Leuk vind ik het persoonlijke jaartje en jullie hebben exclusieve, goede producten!

Pluspunten

Snelle levering en goede/snelle service. Ga hier zeker vaker bestellen!

Bestellen lukte niet via de browser Safari. Wel gelukt met Chrome. Verbeter punt voor het bestellen via verschillende browsers

Pluspunten

Goede service en heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!!! Super tevreden over de producten, ga hier zeker vaker bestellen. Een echte aanrader!!

Pluspunten

-overzichtelijke website -snelle levering -juiste producten (waar ik naar op zoek was) -personal touch (briefje bij pakketje)

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk briefje erbij!

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!