Pluspunten

Mooie producten, goede service

Pluspunten

Ze laten het weten als er iets aan de hand is met de bestelling. De persoonlijke kaartje met de bezorging is altijd leuk. Daarbij is alles goed verpakt en voordelig.

Geen.

Pluspunten

Goeie producten, snelle service, handgeschreven bedankkaartje vond ik heel leuk, producten waren goed verpakt in de doos.

Pluspunten

Zeer vriendelijk contact en er werd direct een oplossing geboden toen er een product bleek te ontbreken bij de zending. Altijd erg persoonlijk met een handgeschreven kaartje in het pakket.

4 stars: good service, well treated

Positive

fast and helpful service !

Pluspunten

Snelle levering en goede aanbiedingen

Pluspunten

Pakketje komt leuk aan. Makkelijk om iets te bestellen. Er zijn leuke deals.

niks.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Hele goede verpakking bij thuisbezorgen. Veel productkeuze en goede selectie.

Pluspunten

Snelle afhandeling Juiste info over track and tracé Lief kaartje bij de bestelling

Pluspunten

Eerlijk en betrouwbaar, attent, goede service, vriendelijk, snelle levering. Bestel er graag vanwege de goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service.

Pluspunten

Super snel levering , en was lief briefje erbij met hand geschreven - dat vind ik altijd heel lief dat hun nemen extra tijd voor en klant

Pluspunten

Super vriendelijk, snelle levering. Heel fijn assortiment. Thx!

Pluspunten

Gevoel van werkelijk persoonlijk contact. Helaas werd er een verkeerd product toegezonden (50ml ipv 250ml). Dit is zeer goed opgelost, na één telefoontje

Pluspunten

Had eerst gevraagd om mij te laten weten als het product weer voorradig was, dit is ook gebeurd. Dan de bestelling geplaats die in eerste instantie vertraagd wer. De levering hierna is in orde en zoals verwacht.

Dit was een eerste keer, dus kan ik hierover weinig opmerken.

Pluspunten

De kwaliteit van hun producten, acties, service, klantvriendelijkheid en snelheid van verzenden

Heb ik niet, sorry...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer behulpzaam, goede service, vriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering, leuke attentie er bij

Geen ben zeer tevreden

Pluspunten

Super merken die ze verkopen.

Ik bestel vaak bij Cosmania, aardig bedragen die je besteed. Jammer dat je bij je bestelling geen aansluitende sampels krijgt. Bij mijn laatste bestelling kreeg ik 1 sample van een simple merk. Terwijl ik een veel duurder merk gebruik. Cosmania is in mijn geval niet zo gul en er word ook niet gekeken voor welk bedrag je hebt besteed en wat je gebruikt. Verder prima qua leveren.

Pluspunten

Zo veel mooie en fijne merken bij elkaar, snelle levering

Ik kan niets verzinnen

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!