Pluspunten

Leuk idee om een handgeschreven kaartje bij een bestelling toe te voegen. Dit maakt het persoonlijk!

n.v.t.

Pluspunten

Super bedrijf! Snelle levering, persoonlijk contact en je krijgt altijd fijne samples waarbij wordt nagedacht over wat je hebt besteld en evt prettig kan vinden om ook te gebruiken. Ook een fysieke winkel waar fijn personeel werkt en je alle producten kan proberen!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, toepasselijke proefjes

Pluspunten

Eerste ervaring, prima verlopen.

Pluspunten

Snelle levering Altijd wat proefmonsters meegestuurd

Vooral doorgaan met proefmonsters ... leer je produkten kennen die je normaliter niet geprobeerd had. Doorgaan met de verrassingsbox/clutch ... erg leuke manier ook om produkten te ontdekken

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Ondanks online shopping toch persoonlijk door meegezonden handgeschreven berichtje.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers/eigenaren, snelle levering en fijne producten.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verpakt! Leuke attentie bijgevoegd!

Pluspunten

Fijne merken ,mooie producten en goeie service.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Alles oké!!!

Pluspunten

Makkelijke bestelling en betaling, goede service. Leuk dat je er testers bijkrijgt :).

De track en trace code wordt redelijk laat doorgemaild.

4 stars: good service, well treated

Positive

Quick handling of orders. Customer service on Facebook impeccable. I was asking for a special product from a brand they didn’t carry and they made sure to order it for me. Package always comes with a small handwritten note and a tester

Suggestions

This is a silly thing, but previously they offered 10% if you gave reviews on the products you had bought. I really liked this but they removed it.

Pluspunten

Snelle bezorging en product heel goed verpakt

Pluspunten

Netjes verpakt met een persoonlijk briefje en leuke extra's. Helemaal goed!

Pluspunten

Prima levering

Pluspunten

persoonlijke aandacht en flexibiliteit

Pluspunten

Leuke website met fijne merken. Prettige, persoonlijke communicatie bij een dubbele bestelling. Ook een persoonlijk kaartje bij de bestelling! Dat mogen meer webshops doen.

Geen kunnen vinden.

4 stars: good service, well treated

Positive

Great size samples provided. Nice hand written card, thanks!

Suggestions

Email track number to know when the order is coming

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk tintje :)

Pluspunten

Super service en super/aparte producten die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn. Altijd fijne proefjes bij de levering.

Pluspunten

Mooie site met een ruim assortiment aan exclusieve merken. Snelle levering, super mooi verpakt met een persoonlijk kaart!

Nog meer trend merken en producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke touch en prachtig assortiment

In de huidige tijd mag levering echt wel sneller dan 5 werkdagen (besteld op zaterdag, geleverd op vrijdag).

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!