Pluspunten

Snelle levering, altijd een persoonlijke boodschap en samples bij je bestelling, leuke merken en altijd een fijne overzichtelijke website

Pluspunten

Geweldige site, hele goede producten en fantastische, persoonlijke service. Van harte aanbevolen !

Pluspunten

De service en het assortiment

Pluspunten

Leuk ingepakt, snelle levering, testers erbij. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle service, persoonlijk kaartje bij de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten en snelle service!Duidelijke website met goede uitleg.Fijne winkel.

Er wordt aangegeven dat er meerdere samples bij worden gevoegd.Dat is niet zo en een vloeibare make-up lijkt me ook niet echt juiste sample aangezien je niet kunt bepalen welke kleur iemand nodig heeft. Ik kocht haarproducten ik zou het dan ook prettig vinden om daar iets van terug te vinden. Ik weet dat (een) sample(s) en gift zijn en een manier zijn om nieuwe dingen uit te proberen en dat je een “gegeven paarden niet in bek mag kijken”maar ik vond dit teleurstellend.

Pluspunten

Fijne merken die op weinig plekker verkrijgbaar zijn. vrij snelle levering

Jammer dat ik het verkeerde pakje gekregen had zodat ik weer eerst iets terugsturen moest voordat ik het juist kreeg opgestuurd. Hierdoor heb ik bijna een week moeten wachten. Dat is veel te lang.

Pluspunten

Pakketje optijd binnen en was erg leuk verpakt. Het handgeschreven kaartje erbij vond ik erg goed.

Niks

Is er niet

Pluspunten

Mooi aanbod, persoonlijke verpakkingen met lieve briefjes en fijne monstertjes, leuke aanbiedingen en snelle reactie als er toch per ongeluk iets mis gaat met bestelling of post.

Liefst alles! Cruelty Free!

Positive

I loved the packaging and the hand written note. It felt personal, which was completely unexpected. The products were delivered the next day after I ordered them, which was super helpful (I had ran out of my old ones). Thank you so much!

Pluspunten

Prima verloop bestelling. Gratis leveren.

Pluspunten

Snel bezorgt, vriendelijk behandelt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze hebben wat ik nodig heb.

?

Pluspunten

Snel en altijd goed advies

Aankomende acties langere tijd tevoren aangeven

Pluspunten

Ik heb 1 bestelling gedaan en die deed ik per ongeluk dubbel. Ik mailde en kreeg snel een reactie terug dat alles opgelost was. Ook had ik mijn creme de volgende dag al in huis met een kaartje en samples erbij. Helemaal top!

Dat zou ik niet kunnen zeggen aangezien mijn ervaring erg goed was!

Pluspunten

snelle en zorgvuldige levering van de bestelling

geen

Pluspunten

Zeer tevreden,heel vetrouwbaar en snelle dienst.

Pluspunten

Snelle service, makkelijk te gebruiken website, groot assortiment

Positive

Fast delivery, lovely package! I would love to buy all of my Neil's yard stuff at your shop!!! Definitely i will order again. The best cream and oil I ever bought.

Positive

Zeer persoonlijk en goede ondersteuning.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle service

kleuren op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. ik dacht paarse nagellak te kopen en het bleek rose te zijn.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!