1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat een leuke actie hadden jullie. Maar helaas kan ik geen revieuws schrijven omdat ik de produkten niet heb ontvangen. Vandaar de 1 -en!!

Pluspunten

Ik vindt het zo lief en persoonlijk dat ze een handgeschreven kaartje bij het pakket voegen! Ook zijn de proefjes heerlijk! Ik zal voortaan al mijn mario badescu producten van cosmania kopen!

Pluspunten

Snelle bezorging, zorgvuldig en goed verpakt, en bijzondere skincareproducten die ik nergens anders kon vinden. Bedankt Cosmania, ik ben fan!

Pluspunten

Snelle bezorging, leuk persoonlijk kaartje en monsters die passen bij je product!

Pluspunten

Snelle service. Fijne producten.

Nieuwe website was wennen. Klantaccount was verdwenen (moest opnieuw aangemaakt worden) + het geven van reviews onduidelijk hoe dat moet (t.o.v. vorige site). Inloggen, plaatsen review en klaar. Dat kan voortaan alleen via Kiyoh?

Pluspunten

Niceeee! alles is nice de levering en je ziet echt dat ze het met grote zorg zelf hebben verpakt. Plus nog een mario badescu sample pack aanbieding gratis. Ik ga nog een keer bestellen

Nikssss ga zo door

Pluspunten

Goede prijzen, binnen twee dagen geleverd

Pluspunten

Snel Secuur Klantvriendelijk

Pluspunten

zeer tevreden met mijn produkt en met cosmania!!

4 stars: good service, well treated

Positive

The delivery was in very good condition. Very well packed. We also loved our present. Thank you. I just thought delivery time was going to be earlier. Rigth after buying the product, I didn't get a track mail right away. I already recommended Cosmania to my friend. Have a nice day.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Vaak met iets extra's erbij en een persoonlijk geschreven kaartje. Waardoor je voelt dat het met zorg is verpakt.

Pluspunten

Kwaliteit en goede service!

Tot nu heb ik niets, zou alleen meer adverteren zodat jullie nog bekender worden

Pluspunten

Goede service, nette en snelle levering

Pluspunten

Cosmania is geweldig! Goede producten en snelle verzending. En als er een probleem is met de bestelling dan wordt dat snel opgelost. Ik ben al jaren een tevreden klant. Bedankt Marije en Marcel!

Pluspunten

goede service, kennis van zaken en prima adviezen.

Pluspunten

Wonderful company. Everytime fast delivery and I get always a sample of the brand I order to discover new products from my favourite brand.

Cosmania beauty box would be nice.

Pluspunten

De persoonlijke touch is erg leuk van Cosmania. Ik bestel iedere keer hetzelfde, maar elke keer zit er weer een handgeschreven briefje bij om je te bedanken voor de bestelling. Erg attent en leuk. Daarmee houd je klanten bij je! Snel en goed verzorgd afgeleverd. Absoluut een aanrader!

Wellicht wat meer samples is altijd leuk en verleid tot andere aankopen :-)

Pluspunten

Overzichtelijke website, mooie merken, ontzettend klantvriendelijk, hele snelle service en levering, snelle reacties op e-mails, altijd met een persoonlijke touch, kortom, top bedrijf!!

Ik kan geen enkel verbeterpunt bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, vragen of opmerkingen kun je per mail kwijt en krijgt snel een reactie.

Pluspunten

Snelle levering en lief persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Persoonlijke pakketjes Goede verpakking Goede prijs/product verhouding

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!