Pluspunten

Snel , verzorgd en goede communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Super snel gearriveerd, leuk persoonlijk kaartje, Top!!!

Pluspunten

Snelle bezorging van mn pakket geweldig

Pluspunten

Snel service

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

snelle en leuke levering waardoor dit nog meer een echt kadootje wordt voor jezelf. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bezorging.

Pluspunten

Alles prima geregeld en kreeg op de vraag in mijn mail de volgende dag meteen antwoord.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Snelle levering. Samples ingesloten van het merk wat ik bestelde

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goeie en snelle levering

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Persoonlijke benadering, goede productinformatie, snelle levering, leuke samples

Assortiment uitbreiden

Pluspunten

Snel afgeleverd en mooi verpakt

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk bericht. Mooi verpakt!

Pluspunten

Omdat Amsterdam helaas wat ver is om in de winkel advies te vragen, vraag ik steeds advies per e-mail. Ze reageren altijd zeer snel en nemen ook de tijd om duidelijk en uitgebreid te antwoorden. Ook de persoonlijke boodschap en de toegevoegde staaltjes bij de bestelling zijn steeds weer fijn om te ontvangen. Kortom, top service!

Pluspunten

Prachtige winkel met leuke en bijzondere merken.In mij pakket zat iets wat kapot was en dit werd na melding meteen vervangen , top !!

Er wordt aangeven: Op werkdagen voor 16 uur besteld, volgende dag in huis, maar dat heb ik (helaas) nog niet meegemaakt.

Pluspunten

- perfecte service - vlotte bezorging - vriendelijk en vakkundig personeel. Aanrader !!

Geen.

Pluspunten

Super bedrijf! Het was de eerste keer dat ik hier bestelde op aanraden van een vriendin. De volgende dag waren de spullen al in huis met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Echt een cadeau om uit te pakken en ook heel attent dat er een aantal samples bij zaten. Super leuk en de producten zijn ook echt fantastisch! Ga vooral zo door!

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

Wij zijn niet zomaar een webshop, we zijn jouw persoonlijke beauty assistent. Altijd op jacht naar de meest bijzondere merken, unieke musthaves en onweerstaanbare deals die bij jou passen. Wat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en 100% team-approved. Elk product is persoonlijk getest en alleen als wij er zelf dol op zijn, komt het in de shop. Waarom we fan zijn van een merk? Dat vertellen we je eerlijk. Zo weet jij precies wat je koopt en waarom het perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden? Ontdek snel onze collectie en laat je verrassen op cosmania.nl. Jouw volgende beautyfavoriet wacht al op je!