uitstekend

Snelle Levering En direct antwoord op mail.

Prachtige tas

Op de site staan duidelijke foto’s die ook kloppen met de werkelijkheid. Hele snelle levering en keurig verpakt.

goed spul snel geleverd!

Veel keus, snel geleverd. Wel verwarring omdat ondanks keuze voor "Bol-afwikkeling" optie PayPal te gebruiken bleek.

Canvas/lederen boodschappentas besteld: stevig, mooi en snel geleverd.

Ben blij met de aankoop van het product

Snelle levering en goede kwaliteit van de leren tas.

Prachtige wanten !

Ik ben super tevreden!

Deskundig, snel, goede kwaliteit- prijsverhouding. Heel tevreden. Aanrader!

Mooie bestelling

Goede ervaring

GSnel en goed bezorgd.

Snelle levering en goed verpakt.

Aanrader

Duidelijke site Snelle levering Betrouwbaar dus aanrader

Kwaliteit is goed

Kwaliteit is goed en compact alleen had er een magneet in mogen om het op de plaats te houden raad aan om de variant met de knoop te nemen

Mooi tasje gekocht dat ik moeilijk kon vinden. Snel bezorgd en mooie kwaliteit.

Mooi product!!!Voldoet aan alle verwachtingen!!

Mooi product!!Snel geleverd!!!Voldoet aan alle verwachtingen!!!

Prachtig schouder tas

Uitstekend kwaliteit, snel geleverd gewoon top!

Snelle levering en netjes ingepakt. Het product is ook helemaal naar wens.

Onverwacht snel !

Ik maakte mijn bestelling op vrijdagavond. Ik ging ervan uit dat deze zou geleverd worden in de loop van de volgende week. Op zondagochtend checkte ik mijn mails en wat stond daar ? Uw bestelling is geleverd in de brievenbus. Ik ging kijken en inderdaad, het pakje lag daar al.

Prima kwaliteit

Hele snelle levering en artikel voldeed helemaal.

Kwaliteit valt tegen, andere kleuren op website

Diverse producten besteld 2 gingen retour, retour in uit geprint. een retourticket staat niet op de site. pakketje weg gebracht 8,25 verzendkosten voor mijn rekening! Contact gezocht, klacht ingediend over de producten én hoge verzendkosten én waarom er geen retourticket op de site staat of bij de bestelling zit? Geen antwoord op gehad ik kreeg 3,95 verz. kosten terug. de Tas en Riem waren heel anders van kleur als op de site. Riem geen beste kwaliteit. Dit alles kan veel beter firma de Boer!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Productinformatie en foto's komen niet overeen.

Onlangs heb ik de Beagles heuptas Malaga licht taupe besteld. Op de productpagina werd deze tas zowel in de titel als op de foto bij het model gepresenteerd als een heuptas. Tot mijn verrassing bleek het echter in werkelijkheid een schoudertas te zijn. Dat staat wel in de productspecificaties, maar dat was vooraf voor mij niet duidelijk. De tas zelf ziet er mooi uit en voelt kwalitatief goed aan, maar ik had hem graag echt als heuptas willen dragen. Jammer dat de beschrijving en foto’s wat verwarrend zijn. Een tip: het zou fijn zijn als de productinformatie en beelden beter aansluiten, zodat toekomstige klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Beursje ontvangen pakket geopend beurs sluit goed. Snelle reactie na telefonisch onderhoud. Retourlabel ontvangen.

Snel en wat ik gevraagd heb!

Snel en wat ik gevraagd heb

Goed product niet duur

Fijne webshop en snelle levering

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.