Liegende tekst!

Ik bestel 2 riemen die zo gezegd 3 cm breed zouden zijn. Het haalt net de 2,5cm!

Snelle levering, netjes verpakt. Reageren netjes op mn vraag via de mail

Mooie website en snelle service

Fijne website en mogelijkheid AfterPay ook heel goed. Prachtige producten en snel bezorgd. Aanrader

Ik heb een paraplu besteld, is super snel geleverd (vooral met die buien van nu) en ook nog eens geen verzendkosten.

Duidelijk overzicht aanbod en snelle levering.

Het aanbod is gemakkelijk te filteren. Al zou een filter op maat ook een prettige toevoeging kunnen zijn. Eenmaal besteld gaat de levering snel.

Mooie handschoenen, goede prijs, snel geleverd.

Zie boven

Prima wanten

Heerlijk warm en droog

Perfect! Meer woorden zijn er niet nodig.

Top ervaring!

Snelle levering, mooie producten

Heb even moeten zoeken, maar vond uiteindelijk de tas die ik zocht! Hij had n pasr centimeter breder mogen zijn, maar die kon ik nietvinden binnen mijn budget, Dus doe ik het hier maar mee en dat is prima!

Goede kwaliteit

Mooie, kwalitatief goede auto handschoenen. Inclusief gebruiksaanwijzing hoe ze te onderhouden. De levering kwam 1 dag later als verwacht. Verder top!

Goed product!

Snelle levering en een goed product!

Superkwaliteit en prima service

Ik kende deze winkel al want heb er mijn vorige tas ook gekocht zo’n 6,5 jaar geleden. Die was nu aan vervanging toe en ik zocht weer zo’n geweldige, mooie, handige tas voor dagelijks gebruik. Deze keer online besteld. En weer is de kwaliteit geweldig en de tas precies zoals ik gehoopt had. Ik denk dat ik hier weer heel lang plezier van ga hebben!

Goede kwaliteit

Fijne tas, snel geleverd

Ruime keuze aan healthy back bags in mooie kleuren en verschillende maten.

Helaas was het bestelde niet helemaal wat ik bedoelde, Maar de afhandeling nadat het door mij is teruggestuurd, was uitstekend.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Eerste keer iets besteld en dat ging prima. Toch altijd even afwachten, maar 100% tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Naar verwachting

Snelle verzending

Goede ervaring

Communicatie is bij andere winkels beter

Het telefoontasje is ontvangen, maar geen mail ontvangen van een bevestiging en dat het product verstuurd is. Persoonlijk vindt ik het heel prettig als ik een bericht krijg dat de bestelling goed is ontvangen. Verder is het cadeautje prima en oma is heel tevreden Groet Jan Willem

Overzichtelijke site, snelle levering en concurrerende prijzen.

Snel gevonden wat ik zocht, snelle levering en de status van de bestelling is ook hier goed te volgen. Zeer tevreden!

goede service en producten.

goede service en producten.

Vlotte levering, oorbel helaas meteen afgebroken

Vlotte levering Helaas oorbel meteen stuk gegaan Mooie tas

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.