Laden reviews...
492 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle leveringen, duidelijke productomschrijvingen en betrouwbare service. Veel reviews noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en consistente productkwaliteit. Verpakking en afhandeling na aankoop worden over het algemeen positief genoemd. De algehele ervaring blijft positief.
Goed informatief tijdens de fases van het verwerken van de order. Fijne ervaring.
22 June 2026
Frits
Delft
Riem bestelt , mooi heel snel geleverd.
20 June 2026
Jolanda
Maastricht
Altijd spannend, reageren op een aanbod dat op Facebook e.d. langskomt. Maar in dit geval volgde er zeker geen teleurstelling. Fijn, licht tasje met net genoeg vakjes.
16 June 2026
Margot
Amsterdam
de tas die is aangekomen ziet er mooi uit.
14 June 2026
T Pierik Hulshoff
Twello
Goede service voor ieder wat wils betaalbaar mooie kwaliteit
13 June 2026
Ria
Zwaag
Oorbelletjes gekocht. Kwamen in bubbeltjesfolie . Niet iets van zakje of mooi doosje om weg te geven. Dit zou meer aanspreken.
13 June 2026
Lia
Steenbergen
Helemaal top.!
12 June 2026
Karen
Haarlem
besteld en de volgende dag geleverd.
Berry
Ehv
Zeer vlotte levering, leuke tas voor een betaalbare prijs.
p
Leidschendam
We missen jullie in de mare , Bedankt voor levering die was snel Gr van trouw klant
B
Alkmaar
Snel en netjes Verzonden. Blij met de tas
Jenny
NAALDWIJK
Goede en duidelijke emails.Produkten doen altijd aan de verwachtingen.
Ingrid
Alkmaar
Armbandjes zijn prachtig. Pakketje kwam netjes een dag na bestellen al binnen. Communicatie was duidelijk en voldoende. Ook handig dat je via je BOL.com account kunt afrekenen.
A
Twente
Wat een prachtige schort waarmee de riempjes het altijd doen passen en de meerdere vakken het praktisch maken
8 June 2026
Ans Vermeulen
Grave
Ik ben superblij met de boodschappentas, die er heel praktisch en mooi oogt, maar ook nog eens snel geleverd is!
7 June 2026
Ada
VLIJMEN
Precies wat ik verwacht had
José
Zevenbergen
Helaas was,de sluiting stuk geleverd binnen 1 dag nieuwe tas gekregen top geweldige service
Yvonne
Amsterdam
Ik heb meerdere malen hier een bestelling geplaatst, die dezelfde dag verzonden wordt. Ook telefonisch netjes te woord gestaan. De Boer heeft mijn voorkeur boven andere winkels.
Rosemary
Vlijmen
Mooi product, vlot ontvangen
Cees
Opperdoes
Prachtig lederen insteekhoes voor de mobiele telefoon besteld. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending.
H.G.
Hoorn
Klopt! precies wat ik besteld heb
Jose
URK
Ik ben heel tevreden met mijn canvas boodschappentas.
Betty
Zuidlaren
snelle levering, helaas niet tevreden over product
Beveelt niet aan
Ag
Purmer
Super, heel tevreden.
Elly
Wognum
Supersnelle verzending en waar ik al heel erg lang naar op zoek ben heb ik hier gevonden! Het is nergens meer verkrijgbaar maar zij hadden mijn armband hier nog wel. Ik zal zeer zeker nog vaker bestellen in de toekomst.
2 June 2026
Sonja
Amsterdam
Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.
Branch
Retail, E-Commerce