Netje geleverd en mooi product

Secrid mini wallet!! Super blij mee

Fijne shop

Duidelijke omschrijving, mooie tas, goed materiaal.

Snelle ontvangst

Het pakketje de volgende dag in huis.

Bestelling kwam netjes en snel binnen

Onlangs een 1e bestelling gedaan. Prijzen zijn netjes. Alles werd snel geleverd.

Tevreden

Snelle verzending. Portemonnee was een beetje fout gestikt van binnen. Snelle reactie op mail, goede oplossing geboden en snelle afhandeling! Heel tevreden.

Snelle levering, heel tevreden.

Zaterdag besteld en maandag in huis. Netjes verpakt.

super !!!

zeer vlotte levering van een prima pruduct.

Op tijd geleverd.

Super kwaliteit en service

Hele snelle levering

Goede en snelle levering

Doen wat beloofd

Ik had dringend nood aan een trolley van mijn keuze, bij De Boer gevonden, zondag besteld, dinsdag had ik 'm. Toppie !

Veel te laat bezorgd

Pakjes die door de brievenbus passen worden telaat bezorgd, Post.nl heeft er totaal lak aan wanneer het op postbezorgen aankomt. Vrijdag besteld, zou Zaterdag bezorgd worden, Maandag nog niet geleverd.

Terugsturen een gedoe helaas

Ik heb het tasje teruggestuurd omdat het wat te groot was voor mij en wilde een andere ( kleinere ) uitzoeken . Net naar de post gegaan voor het terug te zenden. Je moet een printer hebben ( heb ik niet) dus naar de buren. Terug zenden moest ik zelf betalen ! Raar waarom??? 7,25 euro maar liefs omdat de brieven die er bij moesten van jullie het pakketje zeker dikker maken WAARDELOOS! Ik wil iets terug kopen bij jullie maar geef mij dan aub ook mijn verzend kosten terug dat is wel zo eerlijk en aardig? Groet Linda

super

goede levering

bestelling op tijd geleverd

Super goede service en super snel bezorgd

Prima webwinkel

Snelle afhandeling en goede bereikbaarheid van klantenservice.

Fijne webwinkel, duidelijke communicatie en prima bereikbaarheid.

Snelle levering, super blij met mijn nieuwe beurs.

Snelle, nette service

Mijn bestelling werd snel geleverd en was geheel naar verwachting. Ik ben erg blij met de tas. Dit was de enige winkel waarbij ik online deze tas in deze kleur kon bestellen!

Snel bezorgd.

Prima produkt.

Mijn dochter is erg blij met haar tas! Om 16.30 uur besteld volgende dag in huis!

goede afhandeling en toezegging nagekomen

goede afhandeling en toezegging nagekomen

goed!!!

Mooie side om uit te zoeken en keurig op tijd geleverd

Goede levering

De levering ging perfect , precies hoe ze ook melden. Hoe het met de garantie is ,, kan ik natuurlijk nog niks over zeggen . Maar daar heb ik een goed gevoel over .

mijn nieuwe lievelingsboodschappen tas

ik had al jaren een lievelingsboodschappentas, want er zat een rits in. En hij zag er netjes uit, zodat ik hem ook voor werk kon gebruiken. Maar hij viel helemaal uit elkaar. Het bleek een tas uit Denemarken te zijn. Ik kan niet even op en neer naar Denemarken om een nieuwe tas te kopen. Dus maar het internet afstruinen naar een nieuwe tas waar ik net zo tevreden over zou kunnen zijn. Van alle tassen vond ik er 1 bij de Boer die en groot was, en een rits had en zelfs nog 2 extra vakjes met rits en er ook netjes uitzag. Besteld en snel geleverd. En nu al enkele keren gebruikt voor diverse gelegenheden en hij doet het goed! ik ben zeer tevreden. Met deze tas kan ik weer jaren vooruit.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.