Prachtige collectie

Voor mijn chemo hoofd hebben jullie mooie materialen qua stof en kleur, en je besteld ze bij de sjaals. Echt mooi. Ik vind ze fantastisch. Hartelijk bedankt.

Prima geregeld!

zeer goed

priema

Prima alles

Netjes verpakt. Fijn n brievenbus pakketje ,gelukkig niet in grote doos ,dank u ,grt

Vriendelijke klantenservice

Het horloge van mijn dochter deed het niet. Zeer vriendelijk te woord gestaan en 2 oplossingen aangeboden gekregen. Gekozen voor terugsturen. Nu wacht ik op bericht tot hij weer leverbaar is. Ondanks niet werkend product dus toch tevreden

Zeer snelle en nette levering. Mooi verpakt.

Makkelijke site om te bestellen. Snelle en nette levering. Dus kortweg super!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd

Helder en goed .

Helder en goed . Goede informatie .

Heel erg goed

Zou het aan iedereen door geven

Niks ontvangen

Niks ontvangen

Super leuke tas voor een nog leukere prijs.

Deze tas besteld via de (mooie) webshop en werd binnen 24 uur geleverd! Knap hoor! En bijgevoegd een kortingscode voor de volgende bestelling. Enig minpuntje is, dat de tas op de foto donkerder lijkt, dan in werkelijkheid.

Netjes en snel geleverd. Goed verpakt.

Zie boven

Prima levering

Artikel zoals op de website. Snelle en goede levering. Prima product

Prima.

Op tijd geleverd en goede spullen

Mooi produkt, netjes verpakt, snelle levering

Mooi produkt, netjes verpakt, snelle levering

Bestelling en levering probleemloos verlopen.

+ :de 2 juwelendozen zagen eruit zoals afgebeeld en kwamen exact overeen met de beschrijven in de webwinkel - :in de doos met rode kleur stond 1 tussenschotje los; is waarschijnlijk normaal. Verder zeer mooie artikelen .

Super goed.

Artikel zoals omschreven op de website en snelle levering.

duidelijke site en info

MICMAC rugzak Porto gekocht, geleverd op afgesproken dag en ziet er uit als op de foto's van de websiste. Helemaal content mee. Rugzak is geschikt voor dagje shoppen, dagelijks gebruik, is te klein voor een laptop maar dit staat ook duidelijk vermeld op de site.

Goed product, en snelle levering

Product was precies wat we besteld hadden

Snelle levering.Goede en duidelijke service!!!

Perfect!!!

Altijd goed!

Niet mijn gewoonte om een recensie te plaatsen, maar voor deze zaak doe ik het graag, want regelmatig kom ik bij "mijn" vertrouwde zaak uit als ik iets speciaals zoek. Hele mooie spullen van goede kwaliteit, goed omschreven en altijd supersnel en netjes geleverd!

Hele goede service

Goede website

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.