Very Fast Service!

I received my item the next day. Very good experience!

Erg snelle levering

Tas stond met rode voering afgebeeld op ee site. De voering van de tas welke ik ontvangen heb is bruin. Beetje jammer, maar tas zag er verder prima uit: mooi leer en mooie kleur! ik heb ‘m dan ook niet teruggestuurd.

Ietwat teleurgesteld..zie onder.

Leuk ..materiaal zoals omschreven ,maar de werkelijke kleur wijkt behoorlijk af van de portemonnee die ik bestelde. Heb hem wel gehouden maar was teleurgesteld in de kleur.

Prima op tijd en keurig verzorgd.

Zeer tevreden!

Snelle verzending & bezorging. Goed verpakt. Geen minpunten.

Tas besteld, prima service: volgende dag in huis! Tas voldoet aan de beschrijving en afbeelding.

top service en goede tassen.

Fijne rassen en snelle service.

Heel snel geleverd

Heel mooi zo als omschreven

Zeer vlotte levering en behandeling

Een aanrader

Snelle levering retour moet zelf betaald worden.

Goede site en snelle levering. Maar in deze tijd zelf betalen voor een retour zending(bij een defect product), vind ik niet normaal.€ 4,75 voor een brievenbus pakje, waar gaat dit over. Dus dat is heel erg jammer. Daarom zou ik jullie niet aanbevelen.

Goede prijs, snelle levering.

Heb aan bovenstaande zin niets toe te voegen

Mooi telefoon tasje

Een leuk telefoon/festival tasje voor een mooie prijs

Uitstekende Juwelier komt zijn afspraken na en een vlotte communicatie Verzending Naar België zeer vol verlopen en zeker een goede verpakking Zeker een aanrader Verdient een dikke Pluim

Mijn ervaring met de bestelling was super goed , ik begin was ik bang efficient en op tijd geleverd.

Goed product, snelle levering. Blij met deze online mogelijkheid.

Een keer maar nooit meer

Bestellen prima. Leveren prima. moeizaam als er iets niet klopt aan het artiekel.

Goede prijzen, snelle levering, goede product.

Super fast

delivered as promised

slecht - ontgoocheld

werd met een kapotte koord geleverd . onmiddellijk in de vuilbak gegooid ! nooit meer !

mooi, goede kwaliteit maar de steen is wel lichter dan op de foto

Goede en betrouwbare web-site!

Betrouwbare web-winkel. Levert keurig op tijd!

Snel geleverd zoals beloofd. Horloge ziet eruit zoals op plaatjes en voldoet aan mijn wensen

Prachtig assortiment en snelle service.

Mijn eerste bestelling bij De Boer, mooie items, snelle service en heel netjes verpakt en verzonden. Kom graag weer terug!

Had contact met ze gezocht over een vraag die ik had En kreeg direct antwoord

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.