Snel

Snel geleverd en mooi product

Goede ervaring met deze winkel/ site Snelle levering en goed contact

top

snel ontvangen en ziet er goed uit

Ontvangen product goed. Niks opnaan te merken. Alleen is op de website niet te zien welke grootte van een mobiel in het hoesje past. Daarom helaas terug moeten sturen.

Tevreden

Snel geleverd Mooie tas voor een nette prijs

Goede levering en goed product!

Mijn bestelling werd snel verzonden en kwam binnen een paar dagen aan. Handig met track and trace. Verder was de Beagles shopper goed verpakt en het ziet er netjes uit als het aankomt, geen beschadigingen etc. Zeker betrouwbaar om hier te bestellen.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over de zeer snelle levering. Het geleverde product komt overeen met de fotos en beschrijving van de website. De kwalitet van de artikelen is goed

Prima levering

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Netjes en goed

Een mooie tas van prima kwaliteit

Een hele snelle levering,en mooi verpakt.

Goede communicatie en snelle levering.

Prima, snel en netjes

Mooie korting op mijn favoriete sieraden van IXXXI.. Snelle levering en netjes verpakt. Overzichtelijke site. Kortom blij met mijn bestelling.

vlotte keurige llevering

Zeer goed kan ik zeker aanbevelen

Alles netjes en goed geregeld

Super service,snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Aanrader

Product zoals omschreven en had het snel in huis.

enorm goed

vond de tas die betaalwaar was en naar mijn zin, gaf mij het vakantiegevoel alvast weer terug. De reis die als meerdere keren is uitgesteld ivm corona. Nu ik de tas heb gevonden voor boven op het koffer geeft mij het gevoel dat hij de komende keer wel door zal gaan, kijk er nu weer met veel plezier naar uit. Zal niet bij deze eerste keer blijven dat ik iets bestel.

Zeer snelle bezorging. Artikel zeer goed.

Goede levering en service

Bestellen andere daags geleverd, uitgevoerd zoals vermeld. tevreden klant.

Prima service , En makkelijk dat het in de brievenbus past !!

goed gesorteerd en redelijk geprijsd

Goede speciaalzaak maakt ook reclame via bol.com dus een groter bereik voor het grote publiek. Hierdoor heb ik ook deze speciaalzaak gevonden.

Prima artikelen, snel ontvangen!

Alles prima en snel ontvangen

Prima en snelle levering.

Doet wat het belooft. Zeer tevreden.

alles was prima geregeld.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.