Prima service; maken waar wat ze beloven.

Mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. Je wordt prima geïnformeerd en de bestelling is van goede kwaliteit. Prima verpakking voor het transport.

Foute levering !! Ben niet blij

Ik heb handschoenen besteld en wanten gekregen !

Zeer snelle levering en in perfecte staat!!!

Ik ben zo blij met deze mooie en praktische tas.

Op tijd en keurig geleverd wat beloofd was!

Goede kwaliteit handschoenen, zorgvuldig verpakt, snelle levering!

Mooi product en snelle levering

Goed mailcontact en een snelle levering. Mooie tassen.

bestellen, betalen, versturen, leveren en ontvangen

prima, zoals 't hoort.

helaas vond mijn dochter het horloge niet leuk, geld keurig terug gestort. Prima website

mooi telefoontasje

goed geleverd

Goede service, bestelling snel klaar/bezorgd.

Fijne winkel waar je mooie spullen kan kopen. Klantenservice is heel snel met vragen en je bestelling staat snel klaar of wordt snel bezorgd. Dank!

Super service

Ben zeer tevreden

Fijn dat ik uw adres op de webside heb gevonden, Mooie en duidelijke informatie,en veilig, Ben ook zeer tevreden over de betalings mogelijkheden via After Pay, De bestelde artikelen daar ben ik tevreden over, Prima, Ik zal zeker nog e.v.t.bestellingen bij Uw doen.

Snel, goede prijs en kwaliteit

Erg tevreden met mijn nieuwe sjaal, mits en wanten. Goedkoper dan op andere plaatsen en de dag erna al in huis. Top!

Geleverd wat ik besteld had

Op tijd geleverd, artikel gekregen wat ik besteld had en keurig op tijd geleverd

Niets op aan te merken.

Gewoon goed.

In een woord goed

Goede service, snelle levering

Snelle levering, goed product

Snelle levering, mooie stevige leren riem. Goede prijs, kwaliteit verhouding

Gewoon een prima webwinkel

Het bestelde artikel was bedoeld als cadeau maar was tijdelijk niet voorradig. Ik kreeg onmiddellijk een reactie op mijn reservering en een week later werd de bestelling afgeleverd. Prima service!

geweldig

Keurig verpakt en snel geleverd.

Fijne website en snelle levering

De website is heel overzichtelijk en de prijs is ook goed en dan krijg je het ook nog snel geleverd. Helemaal prima, dus !

De spullen moeten eerst eens geleverd worden...

Eerst leveren

prachtige artikelen, duidelijke site, snelle levering, kortom goede ervaring

prachtige artikelen, duidelijke site, snelle levering, kortom goede ervaring

Prima website

De bestelling werd direct en correct geleverd.

Snelle bezorging en goede prijs-kwaliteit verhouding

Positieve eerste keer bestellen! De volgende dag al in huis en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg tevreden tot zover! Dank daarvoor!

Adequate beschrijving product en snelle levering

goed beschrijving, goed product en snelle levering

Uitstekkend

Je moet altijd maar afwachten of het plaatje het zelfde is als je het in het echt ziet. Ik was tevreden.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.