Riem is te lang

Riem prima qua kwaliteit en kleur. Echter is de maat 115 en in werkelijkheid is de riem 1.34 m dus veel te lang...

Perfect!

Zo snel als het bestellen online gaat zo snel het je de bestelling ook in huis, perfect!

Snel binnen en een hele mooie tas

Snelle levering en product voldeed aan de beschrijving! Erg tevreden mee

Snelle service!

Mooie kwaliteit en snelle service, hier ga ik vaker bestellen

Goede en snelle levering.

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

betrouwbaar en deskundig

De Boer lederwaren is zo'n zaak waar je speciaal een dagje uit voor organiseert als je niet in de buurt woont. Wat fijn dat, nu reizen wordt afgeraden, de Webshop uitkomst biedt.

Fijne service, snel bereikbaar

Fijne service, reageren snel op vragen . Portemonnee is degelijk, mooi en netjes afgewerkt. Goed prijs kwaliteit

Door de kerst drukt iets later geleverd, maar dat is heel begrijpelijk. Keurig mail met alle informatie. En belangrijker, hele mooi handschoenen.

Uitstekende service zeer snelle levering ondanks kerst en corona

Top product, goede service snelle levering

De boodschaptas was goed en snel bezorgd. Dank u.

Goed en snel bezorgd

snel en goed

prima ervaring en credit snel retour

Goede ervaring

Leuk tasje ! Snel geleverd

Super snelle levering

Zie hierboven

Niet klantvriendelijk

Levering ging goed. Nadelen zijn dat er verzendkosten en retourkosten berekend worden Dit was voor mijn retour 3,95 Verzending en 4,75 Retour = 8,70 totaal!! Ik had verwacht dat in ieder geval de verzendkosten vergoed worden als je het product retour stuurt. Gr. H.

Alles keurig nagekomen op tijd geleverd

Mooi product snelle levering

ik heb nog niets ontvangen.

nog niets ontvangen. Kan nog niets over het product zeggen, helaas

Uitstekend.

Snelle levering, goede returnpolicy.

Wat een snelle levering ook in de decembermaand

Op vrijdag besteld, op maandag geleverd.

Mooie tas

Uitstekend geregeld allemaal.

Goed service en redelijk snel op de mat.

Erg snelle bezorging wat heel fijn is deze dagen.

Supersnel geleverd

Hele mooie portemonnee en wat fijn is dat er ook gewoon klein geld in kan.

Helaas heb ik mijn secrid nog steeds niet ontvangen

Zondag 29 nov Secrid besteld voor Sinterklaas. Bij de bevestiging kreeg ik de melding dat het in principe binnen 24 uur bezorgd zou worden als brievenbuspakketje. En mocht het binnen 5 dagen er niet zijn, ik contact moest opnemen. Helaas niet ontvangen op 5 dec....en inmidddels zijn we een week verder. Ik zal contact opnemen met de Boer, neem aan dat het verstuurd is en ik hoop niet dat het kwijtgeraakt is bij PostNL. Persoonlijk zou ik de Boer willen adviseren waardevolle producten met track & trace te versturen. Vrees nu dat niemand straks weet waar mijn Secrid is....

Fijne winkel met een goede service en snelle levering. Handschoenen waren netjes verpakt.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.