dikke tien

snel en goed product zal deze zeker onthouden en met veel plezier doorgeven

Super snel en goed

Had mijn pakketje al de volgende dag.

Mooie artikelen en snelle verzending

Afhankelijk van het artikel, staat er veel informatie op de website. Anders zijn ze goed bereikbaar voor eventuele vragen. Er wordt snel verzonden. Alleen de site is iets minder goed te gebruiken via je mobiel. De indeling is dan niet helemaal juist (bij mij iig).

Super snelle levering ,

Snelle levering,prettige website en een bon voor 10% korting op de volgende aankoop. Heel erg tevreden,ga zeker vaker bestellen!

Goed en snelle bezorging

Ben blij met mijn IXXXI ringen

Retour sturen gedoe

Mooie tassen had er drie besteld, kwam in 2 zendingen binnen. Retour sturen is bewerkelijk en kost geld. Ben benieuwd hoe dit nu verwerkt wordt en of het bedrag van afterpay wordt aangepast

Goede service, echter was het product beschadigd bij aankomst.

Goede service. Jammer was wel dat het prodcut licht beschadigd was bij aankomst.

Mooie simpel ontwerpte portemonnee

Ik had de I-clip besteld en een paar dagen later al door de bus gehad. Een simpel, klein en compacte portemonnee. Er zit ook een duidelijke beschrijving bij hoe je de pasjes er in moet doen en hoe je briefgeld het beste in de geldclip kan doen.

Duidelijke site, supersnelle levering

Leuke rugtas tegen goede prijs. Snelle levering. Keurig verpakt.

goede snelle service

Via website product besteld in een dag geleverd. Top service, makkelijk online webshop. Blij met mijn bestelling en levering.

Heel fijne winkel en snel binnen !

De volgende dag keurig afgeleverd!

Mijn oude tot op de draad versleten model sleuteletuis hier gewoon nieuw te koop. Perfect!

Een erg mooie witte leren riem voor in een pantalon voor een mooie prijs!

Goeie service!

De ene dag besteld en de volgende dag heb je het in huis.

Zeer snelle levering

Op vrijdag een tas besteld welke de volgende dag al werd geleverd. Zeer degelijke tas van kwalitatief goed materiaal

Eerste keer iets besteld, zeker aan te bevelen. Snelle afhandeling, super!!!

Echt een hele fijne en mooie tas :).

Alles ging helemaal goed. Heb het snel ontvangen en hij ziet er mooi uit. Dus ik ben er blij mee :)

Prima service en snelle levering

Goed op de hoogte gehouden!

Boodschappentassen besteld, zien er kwalitatief goed uit, alleen jammer dat ze niet in een maatje groter te krijgen waren. Snelle levering!!

Mooie tas vlot ontvangen

De tas die ik zocht was overal uitverkocht maar bij De Boer nog verkrijgbaar. Net zo mooi als op het plaatje en heel goed verpakt in handig katoenen tasje dat opnieuw te gebruiken is bijv. Als schoenenzak in je koffer. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen. Top!

Goede site met mooie artikelen en snelle levering

Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.

Mooi produkt

Product voldoet aan de verwachting. Prima op tijd geleverd, zorgvuldig verpakt, kortom wat mij betreft is het cijfer 10 terecht.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Handige en uitgebreide website. Snelle levering. Schappelijke prijzen voor mooie producten. Erg tevreden over het geheel.

Veel keus, duidelijke site, snelle service.

Prettige webwinkel, veel duidelijke foto’s, concurrerende prijzen.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.