snel geleverd

Snel geleverd na bestelling, goed verpakt

Mooi product, goede kwaliteit.

Je krijgt wat je ziet

Super mooie teddy tas. Goede kwaliteit en ruim. Snelle levering. Prijs , kwaliteit echt goed Zeer tevreden. Ook leuk om als kado te geven. Nu als kado voor vriendin en de mijne zal ook niet lang op zich laten wachten.

Super snel geleverd. Mooi kwaliteit

goed en snel

goed en snel

Snelle bezorging en geweldig product!!

Portemonnee precies zoals omschreven. Heel blij met fortmaat. Mini handtasje/ portemonnee

Uitstekend!

Een duidelijke en snelle levering! Heel blij met de mooie tas.

Goed bedrijf

Snelle levering en uitstekend afgeleverd!

Snelle levering riem

Snelle levering, netjes afgeleverd en top product! Blij mee!!

Super service

Fijne en snelle reactie en afhandeling na verkeerd ontvangen artikel!

Goed en verzorgd geleverd!! Netjes verpakt.

Leuk tasje

Snel ontvangen en heel leuk teddy tasje

handige sjaal zachte stof

Ik bestelde een dubbele fietstas en deze werd keurig geleverd binnen de afgesproken termijn. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. De prijs was goed en de bijdrage in de verzendkosten acceptabel.

Mooie producten

Mooie tassen, zorgvuldig ingepakt en razendsnel verzonden, voor herhaling vatbaar !

Mooie tas en snelle levering

Snel geleverd, super blij met mijn nieuwe handschoenen.

Mijn bestelling lag heel snel in mijn brievenbus en mijn nieuwe handschoenen zijn heerlijk warm.

Zeer goede internet site. Leuke produkten en snelle levering. Top...kom graag nog terug op jullie site.

snel geleverd.

mijn gekochte tas is prima, de levering ook prima.

Netjes en snel

Mooie website, makkelijk om te bestellen en netjes en snel geleverd.

Snelle verzending.

Snelle verzending goede prijs

Mooi

Mooi van leer

Goede snelle service

Netjes geleverd

Al een paar keer oorbellen besteld. Worden snel en netjes geleverd

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.