Verkeerde levering maar snel opgelost

Verkeerd rugzakje ontvangen, maar optijd (voor 5-12) opgelost! Snelle communicatie.

Mooie tas, snelle levering

Mijn bestelling werd snel en binnen de voorziene termijn geleverd. De zending was zeer goed en veilig verpakt. Ik ben uiterst tevreden van deze webshop.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Productie is keurig op tijd geleverd en is kwalitatief goed

Snelle verzending. Netjes in een brievenbusdoosje verzonden. Naar gevraagd te hebben of het als kadootje ingepakt kon worden wad dit echter ook mogelijk. Helemaal super

Supersnel bezorgd van mooie kwaliteit handschoenen

Bestellen was zo gemakkelijk en volgende werkdag al binnen.

Snelle levering!

Snelle levering!

Snelle levering. Goed product!

Snelle levering. Goed product!

Kleur en maat precies zoals ik wilde..

Kleur en maat precies zoals ik wilde..

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Goede prijs en snel verzonden, heel blij!

Fantastische levering

Snelle , nette levering van betaalbare kwaliteit

Mooie sieraden

Duidelijke website, veel keuze en goede kwaliteit

Kessler handschoenen. meer dan mooi.

Had de Mila handschoenen in de Bijenkorf gekocht. Daarna even op internet gezocht: 20 euro goedkoper bij De Boer Lederwaren en Bijoux. Teruggebracht en bij DB besteld. En het zijn geen 2e keus handschoenen. Snel in huis, mooi verpakt. Aanrader!

Mooie armbanden en snel verstuurd/ontvangen. Erg blij mee!

Leuke artikelen

Leuke dingen maar als je iets naar een ander stuurt zit het kaartje er niet bij met de tekst die je wel hebt opgegeven. Ze gaan ervan uit dat je het naar je eigen adres stuurt, beetje jammer. Daar is dus winst uit te halen zodat jullie alle sterrren verdienen die er te behalen zijn!

Boodschappentas

Keurig verpakt en verzonden

netjes geregeld

tas komt goed overeen met foto op de site. Mooie prijs/kwaliteit. Netjes verpakt en tijdig afgeleverd. Dus alles oke.

Snel geleverd, en voor een fijne prijs

Ontzettend fijne levering, goede bestelervaring. Ontzettend blij mee!

Mooi verpakt, snelle verzending. mooie beurs, fijne kwaliteit.

Snelle dienstverlening

Ik deed mijn bestelling via internet en kon het de volgende dag al ophalen. Top!

Snel en goed

Mooie mini Wallet!

Snelle verzorgde bezorging. Ben er blij mee!

Mooie tas

Mooie tas voor een goede prijs

Prima service, .precies wat ik besteld heb .ziet er prachtige uit

Vlotte levering!

Het is altijd heel fijn voor klanten dat de bestelling snel geleverd wordt en dit was dus ook gebeurd! Super!

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.