Mooi product en goed contact met klantenservice over de bestelling

Bij vraag over uitverkocht product snel contact met klantenservice, waarna advies kwam hoe het opgelost kon worden. Snelle levering van verder prima beautycase.

Super snel

Ik kende het bedrijf niet. Was op zoek naar een specifieke tas en vond m hier. Besteld en keurig de volgende dag al geleverd.

Matig tevreden

-Bestelling plaatsen verliep een beetje moeizaam. -Bestelling ontvangen verliep ook moeizaam. Niet door de Boer Lederwaren, maar doordat postnl het pakket (bij niet thuis) naar een verafgelegen bedrijf op een industrieterrein heeft gebracht. -Bestelling is compleet, maar is onbeschermd in de doos verpakt (niet geseald). -Bestelling is niet naar verwachting.

Product goed en snel geleverd!

Prachtige artikelen

Hele mooie artikelen en snelle levering. Helemaal blij mee!

Snelle levering en blij met de tas!

Tevreden

Product en levering prima

Zoiets als een wat duurder leren rugzakje zou ik in principe liever zien en voelen voordat ik het koop, maar Alkmaar is een uur rijden van hier. Daarom toch maar online besteld. De rugzak die ik had besteld werd bezorgd op de dag die was toegezegd (en dat is op het moment best bijzonder). De rugzak is precies wat ik dacht dat het zou zijn. Kleuren en kwaliteit kloppen met de foto en de beschrijving. Hier bestel ik graag nog eens iets online.

Prettig en correct bedrijf

Zeer prettige en persoonlijke benadering.

Goede service en mooie kwaliteit!

Mijn bestelling werd op mijn verzoek zelfs mooi ingepakt! Wat een service!

Mooie tas en super snelle service

Supersnelle service

Alles naar wens!!

Gewoon heel goed

Bestelling werd netjes verpakt geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Fijne ervaring van mijn bestelling.

Mooie kleine weekeind tassen. Qua gewicht, materiaal, kleur, prijs en ruimte, uitstekend!! En ook nog eens een vlotte bezorging, super. Heel blij mee. Trudy Visman.

Mooie artikelen

Op zoek naar een stevige boodschappentas bij jullie uit gekomen en ben er heel tevreden mee en snelle levering

Overzichtelijk en het gemak om te kunnen betalen + de snelle levering.

Alles naar wens

Prachtige rugtas! Bevat veel nuttige vakjes en zit comfortabel op de rug. Prima voor een dagje op pad. Items waren degelijk verpakt en rap verstuurd.

Prina

prima ervaring

"niks mis mee "

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en snelle toezending.

Goede service snel ontvangen goed verpakt

Origineel en betrouwbaar!

Zoals bovenstaande repliek. Artikelen zijn boven middelmatig,en speciaal.

perfect, precies wat ik zocht

En snel bezorgt

snelle levering, perfecte service

tweede keer dat ik bestelde wederom snelle levering en bij de 1e x verkeerde artikel besteld, deze werd alsnog uit de al klaarliggende zending (einde van de dag) weggehaald en administratief afgehandeld. Dit alles op een zeer klantvriendelijke manier. Voor mijn volgende lederaankopen kom ik zeker weer terug. Simone

Snelle levering,keurig verpakt en mooie tas

Bij mijn telefonisch contact mijn vragen goed beantwoord. Vriendelijke medewerker

Alles supernetjes en goed geregeld!

Hele goede ervaring met dit vertrouwd bedrijf! ..

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.