Goed en op tijd leveren wat je koopt

Goed verpakt en snelle levering van de producten. De stenen zien er goed uit. Helaas heeftt een steen een kleine beschadiging. Bij een van de geslepen facetten is een heel klein hoekje af. Maar verder zien ze er peachtig uit.

Zoala het hoort

Duidelijk website. Netjes geholpen met vragen . Snel verzonden

Alles vlot afgehandeld ,ben zeer tevreden!

Top leverancier

Ik heb een prachtige tas ontvangen. Snelle en verzorgde levering. Tad is precies zoals de foto's

Duidelijk en snel

In een keer bestelling geplaatst

Prima service, snelle levering

Mooi product en super snelle levering

Erg tevreden over product en snelle levering

Vond het tasje mooi en oogt ook duurzaam

Mooie hz’dtas voor mijn verjaardag

prima!

Snelle levering. Product exact zoals omschreven, stevig verpakt. Communicatie naar klant is uitstekend..

Snel verzonden, goede prijs/kwaliteit verhouding

De levering was supersnel en het avondtasje supermooi.

Snelle secure levering! Prima!

mooie bretels voor een lage prijs

De bestelling komt snel en onbeschadigd binnen. Bretels met leertjes zien er goed uit.

Van harte aanbevolen!

Goed product, goede prijs en snel geleverd. Van harte aanbevolen!

Snelle verzending en geen verzendkosten

Voldoet aan verwachting

Kleur klopt goed met foto

Goede en snelle service

Mijn ervaring is dat het een snelle en goede service is/was. Het artikel was snel geleverd en goed verpakt.

Zeer snelle levering

Op vrijdag 16.45 uur een tas besteld en de volgende dag in huis. Heel blij met mijn tas.

Mooi assortiment en snelle levering.

Zeer snelle levering. Mooie collectie!

Supersnelle levering

Alles ging goed

Prima! Snelle levering en goed verpakt

Helemaal prima, de pasjeshouder die ik had besteld zat goed verpakt en werd snel verzonden.

Groot en handig

Snel verzonden Prima produkt

Fijne boodschappentas.

Tas is lekker stevig en groot, snelle bezorging.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.