heel goed

kinderhorloge besteld werd goed en snel geleverd. super

Erg tevreden

Erg tevreden over de fijne levering. Het product komt precies overeen met de beschrijving op de site.

Leuke oorbellen snel geleverd

Mooie en leuke oorbellen, goede kwaliteit en snel geleverd

Reageren snel op vragen, 1 ster minder omdat als je ook handschoenen verkoopt via de site niet vragen eerst nieuwe te kopen, maar geen vraag stellen wat er verkeerd was, en helpen een goede keuze te maken.

Snelle levering en goed verpakt. Mijn tas was groter dan ik van tevoren had bedacht maar daar ga ik vast aan wennen. (beter te groot dan te klein in dit geval) Op de website vond ik het wat lastiger dat er verschillende categorieën rugzakken zijn waardoor het zoeken wat lastiger werd.

Product voldoet aan de verwachtingen

Bestelling vlot geregeld, dat de levering meer dan een week duurde heeft alles te maken met de feestdagen, jammer maar begrijpelijk.

Hulp was snel beschikbaar

Snel via de mail hulp ontvangen bij het inzetten van een giftcard.

Niet blij

Krweg een tas v beagles westernbag in de kleur grijs, stond wel zwart op de zak maar is feitelijk grijs. Was er iig niet blij mee!

Goed verzorgde en snelle levering

Verpakt in bijoux zakje dus ook handig als je het cadeau wilt geven

Voldoet geheel aan de verwachting

Mijn bestelling is precies zoals verwacht en op tijd bezorgd. Ben op de hoogte gehouden over de aflrveringsdatum/tijd door PostNL

Super snelle correcte levering

Overzichtelijke site en snelle afhandeling en meteen een mailtje dat het een brievenbuspakket betrof en ik dus geen rekening hoefde te houden met bezorgtijden.

Prima prijs, snel verstuurd

Online een portemonnee gekocht, tegen een goede prijs en snel verstuurd. Helaas was post-nl wat minder

Gewoon prima

Alles ging gemakkelijk en goed. Een ster minder dan Uitstekend omdat ik de retour eis op z'n zachtst gezegd bijzonder vindt bij deze tas. Betalen via Bol.com kan wel, bestellen en retourneren via Bol.com dit product niet. Echter, de kleur cognac van dezelfde tas Hidihi wel (met bijbehorende service van achteraf betalen en gratis retourneren).

Snelle levering alles top

Snelle levering alles top

Snelle levering,zelfs in de drukke decembermaand. Altijd wel iets leuks te vinden hier.

Prachtige tas

Snelle levering, tas van mooi uiterlijk en kwaliteit. Blij mee.

Mooie kwaliteit handschoenen

Snelle levering ondanks de eindejaarsdrukte

Snel geleverd: zelfs tijdens de feestdagen, goed verpakt, mooie tas!

Fijne webshop. Door de feestdagen was mijn pakketje verlaat, maar ik heb het vandaag ontvangen. Mooie spullen die overeen komen met de foto's op de website.

Snelle levering.

De bestelde artikelen waren exact zoals afgebeeld. Mooie lederwaren.

Kwaliteit

Vrij snelle levering en netjes ingepakt

Snelle bezorging Betaling goed geregeld 2 mooie tasjes

Uitstekend! Product was in het echt nog mooier.

Prima service. Geen lange wachttijden. Product is in het echt nog mooier dan op de foto.

Juiste adres voor handschoenen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Helemaal super. Snelle levering. Aardig personeel snel en goed geholpen bij een retour.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.