Supersnelle levering!!!!!!

Ik had -bij wijze van spreken - amper besteld of t product was al in huis!!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed.

Geen problemen, mooi op tijd.

Super tevreden, alles is altijd prima in orde.

Heb al vaak wat besteld en het is altijd prima in orde. Via mail wordt u altijd op de hoogte gehouden van hoe en wat over uw pakketje. Als je op tijd besteld, wordt het altijd de volgende dag bezorgd, dit kunt u altijd bijhouden door de track and trace code die u krijgt. En er is altijd zoveel keuze, de nieuwste voor de nieuwste trends moet je hier zijn. Dus als u de nieuwste trends zoekt, snelle levering wilt en een goede service, dan moet u hier zijn en dan is tevredenheid gegarandeerd. Ik kom zeker terug ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle levering van van eenngave / hippe portemonee

Snelle levering van mooie en hippe portemonee

Goede snelle service en mooie producen

Goede snelle service en mooie producen

Snelle levering bij retour netjes af gehandeld!!!

Mooie site. Snelle levering en bij retour snel afgehandeld!!! Top!!!

Zeer snelle en goede aflevering

Snelle bezorging

Sneller dan verwacht.

Snel en goed geleverd

Mooie tassen voor een goede prijs. Artikel was als op de foto. Goede omschrijving en maten. En nog snel geleverd ook!

Alles prima geregeld

De bestelling ging van begin tot eind goed, ook de informatie over de tijd van levering. Fijn ook dat achteraf betalen mogelijk is.

Goede kwaliteit en een goede prijs

Voor de 2e keer bestel ik nu, ben dik tevreden over de prijs kwaliteitsverhouding. Enige puntje van "ergernis" als de bestelling aangemeld is bij post nl dan duurt het 2 dg voor deze zichtbaar is en te tracken valt, dus de dag van leveri verschuift dan helaas. Verder topppppp

Netjes en snel

Alles snel bezorgd en keurig verpakt. En superfijn dat er zoveel mogelijkheden zijn om met cadeaukaart te betalen!

Hele goede service

Prima service!

Artikel is zoals beschreven op de website. Na bestelling goed op de hoogte gehouden. Snelle bezorging.

Perfect !! Na bestelling zoals aangegeven keurig en snel geleverd

Snelle nette levering

Vlotte aflevering en zorgvuldig verpakt

Vlot en correct

Ruime keuze

Goed en snel

Goed artikel en snelle levering.

De rugzak is geleverd volgens planning. Ik vind de leerkwaliteit niet zo mooi als verwacht. Tevens betreur ik het dat retourneren geld kost. Dit weerhoudt mij ervan om snel weer een bestelling te plaatsen.

Nvt

Nvt

Fijn

Snelle en goede levering. Product in perfecte staat.

Orders snel en correct verwerkt

Zie boven

Prima levering netjes optijd.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.