snelle levering goed verpakt

op tijd geleverd

Snel en prima prijs-kwaliteit

Ik maakte gebruik van een mooie aanbieding: kwaliteit voor een goede prijs. Alles heel snel verzonden, en naar volle tevredenheid.

Uitstekende service en kwaliteit.

Voor het eerst besteld en kwam razendsnel binnen zal het zeker een ander aanbevelen .

Snel en correct geleverd.

Zoals bij de bestelling werd vermeld, vóór 17.00 uur besteld, volgende dag in huis, werd ook waargemaakt. Keurig op tijd geleverd, zonder problemen. Ik ben er blij mee.

Mooie tassen en portemonnees

Mijn bestelling op tijd bezorgd en ben er heel blij mee

Mooi artikel ,keurig verpakt geleverd.

Snelle service,keurig verpakt.

alles is goed

alles was goed

Leuke tas

Ervaring met noi noi tassen had ik al, nu op zoek naar een "zwemtas" ik kwam uit bij de werktas van noi noi, precies de goede keuze, lekker ruim, binnenkant ook supermooi, ik ben 100% tevreden, netjes verpakt ontvangen, en ook snel geleverd

Product zoals verwacht, snel geleverd helemaal top!

Product zoals verwacht, snel geleverd helemaal top!

Super bezorging

goede kwaliteit, vlotte levering

goede kwaliteit

mijn tas,is goed aangekomen over de post met een leuk attent kaartje

Prachtige producten

Mooie producten en op tijd geleverd

Top tas

Goede service, en snelle levering. Top.

Supersnelle. Levering

Snelle levering, goede info

Fijne website en de bestelling liep vlot en goed. Vind het product healthy back bag mooi maar de rug and te dun en slap.

Snel, mooi materiaal fijne winkel

Hele goede ervaringen

Snelle levering, solide verpakking.

Ik had een Healthy Back Bag besteld, maar ontving een exemplaar dat te groot was voor mij. Ik had de maat niet duidelijk aangegeven. De kleur was goed. De tas heb ik teruggestuurd en onmiddellijk heb ik een kleiner exemplaar ontvangen waar ik erg blij mee ben. Het was een tegenvaller dat ik de retourzending moest betalen, digitaal € 6.75. Voor iemand die niet vertrouwd is met digitale betalingen zou dit een probleem zijn en een hinderpaal om iets bij jullie te bestellen.

Snelle levering en mooie tas.

Leuke tas met veel ruimte en een fijne lange verstelbare schouderband. Zeer goede maat voor iemand die zelf ook lang is. Meeste banden zijn voor mij te kort om een tas 'crossbody' te dragen, maar deze is perfect. Snel geleverd en keurig verpakt. Ik ben tevreden!

Snelle levering , en mooie riem .

Hele goede service

Snelle levering, prima kwaliteit

Mooie tas snel geleverd

Tevreden

Bestelproces verliep goed, mooie artikelen en snelle bezorging. Mail beantwoording verliep ook snel en vriendelijk. Ik geef een zeer goed (10) als ik geen retourkosten meer hoef te betalen en als de kleuren van de artikelen op de website beter kloppen. In het echt zijn ze donkerder dan op de website. Zal zeker nog eens winkelen bij De Boer Lederwaren.

Goede en super snelle levering!

Maandagmiddag besteld en dinsdagochtend in huis. Super! En blij met mijn aankoop

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.