Fijne service en snelle levering

X

Prima.

Voldoet aan verwachtingen. Snelle levering.

Goeie site

En snelle levering En mooie tassen

Snel en correct afgeleverd

De bestelling die ik gedaan heb is snel en correct afgestuurd. Helaas voor mij was het niet wat ik verwachte . Wel heel erg jammer dat je € 6,95 retourkosten moest betalen, voor mij weer een puntje om beter de voorwaarden te lezen. Later zag ik dat je ook via bol.dom kan bestellen zonder extra verzendkosten kan retourneren, zo jammer de € 6,95 ben je kwijt voor retourneren. Nee ik ga niet meer rechtstreeks bij jullie bestellen.

Makkelijke riem gekocht - in goede orde ontvangen.

Platte gesp en leren riem die prettig draagt. Sluiten is altijd op maat. 1 ster minder voor imperfectie in het leer. Ik koop er nog wel een ^^

Mooie handtas!

Mooie handtas! Ik had zo’n zelfde in het cognac kleur en hoopte deze ook in het zwart te kunnen bestellen en dat is mij gelukt.

Komt afspraken na.

Snelle levering, conform afspraak.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij De Boer lederwaren en bijoux. De website is overzichtelijk, bestellen ging eenvoudig, daarnaast werd mijn bestelling erg snel geleverd. Mooie producten, ben er heel blij mee. Zou deze webshop zeker aanbevelen!

snel geleverd, een leuke baret voor weinig geld, bedankt!

goede aftersales

Snelle levering, alleen in eerste instantie net het verkeerde model. Contact gehad, meteen een retourformulier. Moest even een paar dagen wachten ivm de post en daarna was het bestelde product binnen. Verkeerd leveren kan iedereen overkomen, maar De Boer laat zien dat ze dan alles heel snel oplossen. Dus aanrader!

Super service

Fijn tasje ! Al eerder gehad!

Supersnelle levering van mooie producten!

Tevreden

Ik ben tevreden product werd netjes thuis bezorgd op tijd.

snel levering

leuk ketinkje hoop in de tokomst dat jullie ook breeder hebben voor vrouwen.

Snelle levering, helemaal top

Makkelijke website en snelle levering

Mooie artikelen en snelle verzending!

Je bestelling wordt snel behandeld en verzonden. Artikelen worden eveneens mooi verpakt. Groot assortiment aan artikelen.

Zeer snelle levering

Mooie producten voor niet al te veel geld

Super quality

Mooi kwaliteits product en zeer snel geleverd

Snelle levering, mooie tassen

Goede service, mooie tassen

Product is prima

Alleen slechte bezorging bij post nl. Zaterdag besteld zou het dinsdag krijgen en toen werd het woensdag uiteindelijk een donderdag gekregen terwijl het gewoon door de brievenbus gedaan werd.

alles prima!

Tas en bezorging dikke prima!

heel goed

goede kwaliteit, heele snelle levering.

De bestelde oorbellen waren snel en netjes geleverd

Snelle levering, breed aanbod.

Hele fijne webshop.ruime keus, snelle levering.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.