Mooie sjaal besteld , goede prijs en snel bezorgd , prima bedrijf ..

product voldeed niet aan verwachting

heb lamsleren handschoenen gekocht omdat ik mijn oude kwijt ben. De nieuwe zijn veel minder mooi, dun bont, papierachtig leer. Ik neem me voor om nooit meer handschoenen/kleding te kopen via internet

Nette prijs en keurige, snelle verzending.

Zie tekst boven.

Prima.

Goed verzorgd, prima op tijd!

Mooie riem

Mooie leren riem gekocht voor mijn zoon. Snelle levering en goede kwaliteit!

prompt en correct geleverd

prompt en correct geleverd

Tas voldeed helemaal aan onze wensen

Bestelling en levering van de tas is zonder problemen verlopen

Keurig een melding gekregen dat het tasje dat ik wilde bestellen weer op voorraad was. Vervolgens een snelle en nette levering. Heel blij mee!

Eerste aankoop. Prima

Snelle levering. Leuke extra folders met speciale sieraden. Tasje mooi.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en bezorging zoals op de website is vermeld. Super service

Complimenten!

Mijn eerste ervaring was top, snelle service en afhandeling.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering en keurig verpakt. Artikelen zoals omschreven

Alles naar wens.

Telefonisch contact gelegd met een medewerker De Boer in Alkmaar voor advies over de maat. Vriendelijk en adequaat geholpen. Daarna op de website besteld en mijn wanten al de volgende dag netjes verpakt in huis. Aanvankelijk even wennen omdat de duimen wat strak zaten, maar nu helemaal blij ermee. Laat het maar koud worden! DANK

De bestelling was makkelijk gedaan, met achteraf betalen via Klarna. De levering was snel en duidelijke communicatie per mail.

De bestelling werd snel verzonden en super netjes

supergoed en supersnel !

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en het product was in uitstekende staat, zeer tevreden

Zeer snelle levering en product volledig als op de website omschreven

Bijna Perfect

Alleen jammer dat je de retourzending zelf moet betalen.

Uitstekende service!

Geweldige service ik raad het aan

Super snelle levering en ook de retour was snel verwerkt geweldige kwaliteit

Snel bezorgd en mooi product

Prima verzorgd. Snel en op afgesproken tijd binnen. Prachtige reistasje! Blij mee.

Degelijke portemonnee snel ontvangen

Ik was op zoek naar een degelijke vouwbare portemonnee. Een mooie gevonden, snel en netjes verzonden. Dankjulliewel!

Slechte service

Product gekregen wat niet oké is! vervolgens gevraagd om te ruilen maar ze hebben niks op voorraad, ze verkopen het wel maar hebben niks op voorraad.en ja hoor 4 dagen overheen nog steeds niks gehoord 60 euro weg

Prima riem

Goede riemen

Snel, goede prijs, niets op aan te merken

Ziet er goed uit, levering volgende dag. Prijzen lijken zeker concurrerend met andere zaken in Nederland en Europa voor dezelfde producten.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.