Mooie tas en netjes op tijd bezorgd

Mooie kleur tas en lekker groot

Slecht

Niet het artikel geleverd wat ik heb besteld

Snelle levering, maar de verpakking was niet goed gesloten.

Goede communicatie.

Snel en correct!

Snelle en correcte levering van deze mooie rugzak.

Supersnel en netjes geleverd!

Besteld in de drukke periode voor kerst, maar mijn bestelling was supersnel en netjes verpakt geleverd. Erg blij mee!

Accuraat-snelle levering

Bestelling keurig verpakt- goede informatie over status Groeten van een tevreden klant !

Goede service, snelle levering

Heel vriendelijk

Veel keuze en goede levering

Via de website een mooie sjaal gekocht. Goede en snelle levering. Later ook in de winkel zelf geweest. Wat een groot assortiment. Een fijne winkel.

Snelle levering doen wat ze beloven

Heb hier voor het eerst besteld, maar kan niet anders stellen dat ik dik tevreden ben , zo als beloofd erg snel geleverd binnen 1a2 dagen en dat ondanks de feestdagen drukte .

What you see is what you get! Top! Daarnaast fijne snelle levering

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd. Jammer fat de ideal link niet werkte

Goede service,mooie prijs.

De bezorging was snel ,de prijs was prima en een duidelijke web

Geweldig!

Voor de eerste keer iets besteld en zal zodra ik weer iets wil kopen zeker het weer bij DeBoer bestellen.

mooie riemen

Mooie producten

De haarband voldeed geheel aan verwachting en was snel opgestuurd.

Makkelijk bestelproces en keurige snelle levering.

Mooie tas, gunstige prijs

Supersnelle levering, ondanks de decemberdrukte.

top

ik ben keurig en vriendelijk geholpen

Snelle en goede service.

Product zoals op de foto. Snelle levering van product. Goede prijs voor het product.

Mooi artikel, snel geleverd!

Ik zocht 2 boodschappentassen. Ruime keus, mooi materiaal en snelle levering. Ben er erg blij mee.

Op tijd geleverd en handschoenen precies wat ik wilde

Altijd goed

Tot nu toe altijd goede service ervaren, prima tassen voor een scherpe prijs. En redelijk snelle bezorging, maar hoeft voor mij ook niet de dag na het bestellen bezorgd te worden.

Snel en accuraat!

Goed product in één dag in huis

Prachtige sjasl

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.