Vlotte levering. Product voldoet aan omschrijving op de website

Snel en zorgvuldig!

Na uit de ruime sortering precies gevonden wat ik wilde. Snel en netjes thuisbezorgd! Voor herhaling vatbaat!

Erg tevreden

Snelle bezorging van mijn bestelde artikel.

Snel en correct!!

Snelle levering en mooi product!

Snel en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Snelle levering, uitstekend kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit bedrijf is echt een aanrader!

Pakket is nog steeds niet geleverd.

Ik zit nog steeds te wachten op de tas . En ik heb de tas zaterdagmiddag nodig voor Sint! En ik heb hem ruim op tijd besteld Dus niet blij als hij niet wordt afgeleverd!

Super snelle levering

S avonds bestel de volgende ochtend al in huis fantastisch

Heerlijk warm

Mooie wanten met een heerlijke warme en zachte voering, een genot om te dragen

Snelle levering van getoonde producten

Mooie lederen toilettas en make-up etui . Soepel leder. snelle levering.

Fijn bedrijf met goede kwaliteits spullen.

Snelle levering, mooie materialen en na terugsturen product ook snel weer terugbetaling. ( een te grote maat besteld) is geen probleem. Heel blij met de oorbellen en een vest clip.

Snelle levering en goede kwaliteit

alles goed geregeld

Mooie artikelen en leuke prijs goede kwaliteit netjes op tijd geleverd goed verpakt

grandioos

bestel een tas met veel vakken, de boer bezorgd het al de volgende dag.

Snelle levering en mooie handschoenen voor een goede prijs.

mooi tasje! prima levering

Mooi telefoontasje! Ik had deze al eerder besteld, bevalt heel goed. Nu nog eentje in een andere kleur, als cadeautje voor een collega die de mijne zo mooi vond :-) Betaalbaar.

Heel goed snelle levering!

Betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt

De mooie leren artikelen waren goed ingepakt en snel verzonden.

Bij problemen reageren ze gelijk en lossen het op

Heb ik niet, artikel is ondanks onze aanwezigheid niet geleverd. Ik kan het vanmiddag afhalen

Helaas, ik ga er voortaan op letten wie met Postnl verzend, die geven vaker problemen.

Prima product

Het tasje was zoals ik had verwacht. En het was een snelle levering.

Snelle levering van een goed en mooi product.

Een duidelijke website, een scherpe prijs, een goede bestelprocedure en een snelle levering, maken van mij een tevreden klant.

Denken mee, nette prijs en snel verstuurd

Mijn vvv bon pakte niet dus ik werd door hen zeer netjes geholpen en op de hoogte gehouden. Ze hadden mij eenvoudig af kunnen zetten aangezien ik alle gegevens van de bon had gegeven maar dat hebben ze niet gedaan. Super netjes en dus zeker een aanrader! Toen het geregeld was heb ik 2 tassen gekocht, snel binnen en precies zoals omschreven.

Topbedrijf

Bestellen,levering en het product Super!! Wat een prachtige handschoenen Mijn vrouw erg enthousiast

Reageren snel Leveren snel Netjes verpakt

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.