Was zeer goed

Was een snelle levering en het tasje precies zoals op de foto’s , mooi leer en de kleur exact hetzelfde Kortom zeer tevreden, Brigitte

Ben zeer tevreden.

Ik ben heel blij met mijn leren rugtasje. Mooie kwaliteit keer en het model waar ik naar op zoek was.

Helemaal TOP

Ruime keuze op de site Makkelijk bestellen en afrekenen Snel en goed bezorgd

Snelle levering in een uitstekende verpakking

Snelle levering in een uitstekende verpakking

Super service

Geweldig bestellen en volgende werkdag binnen.

Het product was helaas niet zoals ik had verwacht. Dit heb ik gemakkelijk terug kunnen sturen en mijn geld teruggekregen.

Prima artikel

Goed product, lekker stevig en prachtig van kleur

Goed en snel

Mooie spullen en supersnelle levering.

Uitgebreid assortiment.

Zeer uitgebreid assortiment en ruime keuze. Prima site en goed bedienbaar.

Een goede en snelle survers De bestelling snel binnen Zeker een aanrader voor iedereen

Goed kwaliteit

Snelle levering mooi product

Leuke corduroy tasje gekocht, mooi afgewerkt en snel en goed verpakt afgeleverd :)

Duidelijk en goed geregeld, kortom TOP

Duidelijke site en bestellen liep gesmeerd

super snel!

Prima Kwaliteit, snelle levering

Fantastisch!

Snelle levering en een goede prijs.

hele mooie tasjes

Voor de 1e keer besteld bij jullie en bij zeer tevreden over de snelle en accurate levering de tasjes voldoen aan mijn verwachtingen

Snelle afhandeling. Dankjewel !!!

Zeer fijne en goede verzorging ,en netjes bezorgd ook per mail ,fijn !!!! Bedankt hier voor.

Tevreden!

Goede en snelle levering. Duidelijke communicatie.

Hele mooie handschoenen voor hele mooie prijs

De handschoenen die ik heb gekocht zijn heel mooi, van goede kwaliteit en voor een hele goede prijs. Bezorging is daarnaast ook super snel gegaan.

Mooi product en snelle levering.

Zeer mooi product.

Mooie tas, goede en snelle levering

Tas is mooi en kwaliteit prijs gaat goed samen.

Mooi product, snelle levering, een zeer treveden klant!

Mooi product, ruime polstas van soepel leer!!!!

Super service

Binnen 1 dag geleverd . Duidelijke mails

duidelijk en een snelle levering

Goede service en prijs alleen heb mijn spullen 5 dagen later ontvangen maar kan ook aan post.nl liggen

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.