Hele mooie tas en snelle bezorging!!

Zo hoort het

Wat een geweldige service! Mijn bestelde koffer was stuk , werd direct geregeld en een nieuwe opgestuurd. Stuur je een mail dan krijg je gelijk antwoord, telefonisch goed te bereiken …, alleen maar lof.

prima service

vlotte afhandeling van bestelling, ook als iets moet worden geretourneerd

Zeer snel en keurig verzorgd

Correct en zeer snel geleverd goed product

Prima!!

Degelijke producten. Snelle levering, netjes verpakt. Helemaal tevreden!!!

Netjes, aanbevolen

Mijn ervaring, vertrouwelijk,fijne foto's op site, snel geleverd en netjes

snelle levering, mooie tas

Ik begrijp alleen niet hoe de rugtasbanden kunnen worden veranderd in schouderband. wilt u mij hierover bellen 06-29735009

Alles is goed verlopen! Super!

Alles is goed verlopen! Super!

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

snel geleverd, goede kwaliteit.

Mooie stevige reistassen. Aanrader.

Altijd snelle verzending!

Nette afhandeling en snelle verzending. Al meerdere malen iets besteld.

Ik heb het horloge net ontvangen., dus heb ik geen verdere opmerkingen. Het was mooi snel bij mij en goed verpakt en het loopt goed

Product is naar wens, kwaliteit en snelle service

keurige afhandeling

Geen 5 sterren, omdat het beoogde artikel niet direct leverbaar was (website gaf op voorraad). Wel snelle, accurate melding en afhandeling. Prima service.

Prima en snel geleverd

Leuke prijs voor mijn rietentas en precies de kleur. Heel snel geleverd en goed verpakt

Super snel geleverd en een heel mooi product dank u

Makkelijke site , veel keuze. Goede kwaliteit

Snelle service, goed product

Een heuptasje online aanschaffen is moeilijk. Maar omdat ik in een buitengebied op een plek woon waar weinig winkels zijn, moest ik wel. Maar dan gaat t ook weleens mis: ik kocht een tasje bij een online zwendelaar, mirabellashopping.nl Een waardeloos tasje. Mijn aanschafkosten van 25 euro kan ik waarschijnlijk naar fluiten. De Boer lederwaren koos ik als tweede leverancier voor zo'n tasje. Een gouden vondst! Het tasje was er supersnel en oversteeg mijn verwachtingen. Had ik De Boer maar eerder ontdekt ...

Good prices and fast delivery

Good prices and fast delivery

Vandaag besteld de volgende dag al bezorgd

Super snelle levering, binnen 24 uur in huis

Snel levering en mooi product

Blij met mijn kofferriem, ziet er tof uit!

Mooi kwaliteit

Super snel geleverd

Voor herhaling vatbaar deze webwinkel

Snelle levering. Prima verpakt ook. Groot assortiment, het bezoeken waard deze (online) winkel! Wel jammer en zuur dat ik bij mijn aankoop €0,05 te kort kwam en daardoor de gratis verzending misliep.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.