Een top horloge

Precies zoals ik t verwacht en gehoopt had!

Overzichtelijk en snel geleverd

Snel geleverd maar doos was kapot

Tas was snel geleverd op servicepunt. Echter de doos waar de tas in zat was kapot en was ook open. Ik snap dat dozen gerecycled worden maar deze doos was of te vaak gebruikt of niet goed dichtgemaakt. Tas uiteindelijk teruggestuurd omdat kleur anders was dan op de foto.

goede kwaliteit voor prima pris

al eerder dingen gekocht kwaliteit zeer goed en snel geleverd top

Snelle verzending, te volgen en netjes ingepakt. Prima dus

Levering stipt, wat iedereen graag wil ...

Snelle bevestiging, snelle levering en geweldig tasje!

Goede kwaliteit

Snelle levering, mooi product, zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit Snel bezorgd Top

Snelle levering en nadat bleek dat ik een verkeerde setje oorbellen had ontvangen was het contact vriendelijk, prettig met uitleg en retour met omruilen snel geregeld.

Snelle levering, tasje ziet eruit wat ik er van verwachte.

Mooie tas, goede kwaliteit

Snelle levering en goed product. Vriendelijke medewerkers in de winkel

Snelle levering Binnen een dag geleverd

Helemaal geweldig

Goede service snelle levering mooi materiaal

Mooie tassen

Mooie en stevige boodschappentassen en snelle levering.

fantastisch

snelle en verzorgde levering

Zeer snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis

Keurig verzorgd.

Tas werd keurig 2 dagen later bezorgd.Goed verpakt.Echt super blij mee.Kleuren ook zoals op de site.

Super heuptasje

Een geweldig lichtgewicht heuptasje, klein maar fijn. Ook handig om te verstellen met riem. Kwaliteit is prima, en ben dik tevreden.

Super snel en netjes!!!

^geweldig

mijn bestelling werd 1 dag later al geleverd in België, ik had 2 dingen besteld en zag echter maar 1 tas in de doos. Mailtje verstuurd en niet veel later de melding dat mijn zending uit 2 delen bestond en dat de 2de nog onderweg was. En inderdaad, enkele uren later ging de deurbel met het 2de pakketje. Super service !

Snelle levering, slechte service

Jammer dat de retour kosten geheel voor rekening van de koper komen. Dat maakt dat ik voortaan niet zo snel meer online zal bestellen. Meestal is mijn bestelling ok maar soms geeft een foto toch een verkeerd beeld.

Top service!

Alles conform afspraak geleverd. Ik ben er zoooooo blij mee!

Snel bezorgd

De volgende dag al werd mijn tasje bezorgd. Netjes verpakt en precies wat ik nodig had.

Goede nette service

Goede nette service met een snellel levering

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.