mooi product van beren

duur maar wel kwaliteit

snelle service

leuke artikelen voor een prima prijs

Fijne zaak

Fijne website, snelle en nette levering

Klantvriendelijk

Tijd voor de klant Rustige afhandeling .

Goed geholpen

Fijne koffer mogen ontvangen en goed geholpen toen mijn pakket bij postnl zoekgeraakt was.

Colour is not green

I was very disappointed to see that BINNI groen is not really green but brownish. In the pictures the green colour looks quite bright. It is NOT.

Snelle levering. Goed product. Helemaal tevreden.

Snel, correct en goed product.

Super snel en netjes

Snelle levering.

Helemaal prima

Nette website, order prima, producten goed geleverd.

Snelle levering en de tas ziet er precies zo uit als op de foto. Geen vertekend beeld.

Alles was goed geregeld en op tijd

Mooie tas en snel geleverd.

Snelle levering!

Product ziet er goed uit, zoals verwacht.

Leuk assortiment, voor elk wat wils en snelle levering. Top.

Het bestelde tasje werd keurig geleverd

Helaas heb ik het tasje geretourneerd omdat de kleur niet helemaal aan mijn verwachting voldeed. Dit is natuurlijk het risico, wanneer je via de online webshop besteld. Maar goed, op de meegestuurde pakbon stond aangegeven welke stappen je moest ondernemen om de retour bon te downloaden. Dit ging heel eenvoudig.

Helemaal naar verwachting

Snelle levering en kwalitatief goede spullen ontvangen

Snel en keurig geleverd

Zeer content

Snelle en nette verzending

Mooie vulringen gekocht voor mijn ixxxi-ring. Snelle verzending. Vriendelijk telefonisch contact gehad.

Uitstekend!

Mooie tassen voor een prima prijs.

Corine

Snelle levering, netjes verpakt.

Alleen vind ik het jammer dat de maat groter is dan omschreven is. Had wel twee besteld maar vind ze toch voor mijn dochter en mezelf te groot. Heel jammer.

Fijne tas voor de zomer, past overal bij!!

Handig met alle vakjes, alleen niet vergeten in welk vak de sleutels zitten!

Product zoals verwacht en snel ontvangen.

Prima prijs kwaliteitsvertoning.

Snelle Levering en goed verpakt

Zocht al langere tijd een tas voor mijn vrouw maar niks paste en nergens een tas met zo een goeie tussenmaat Mijn vrouw is heel erg blij met haar nieuwe tas

Eerste bestelling, snelle levering en product in goede staat ontvangen.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.