Uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze was goed verpakt en snel geleverd.

Snel en goed

Snel geleverd en het product ziet er goed uit. Nog geen ervaringen met het gebruik. Binnenkort tijdens de vakantie de eerste test.

Top!!!

Bestelling was snel binnen, keurig verpakt. Niets op aan te merken.

Voldoet aan de verwachting en snel gelevert.

Duidelijke omschrijving van het product. Voldoet aan de verwachting en snel gelevert.

Snel en goed

Product zoals besteld

Product zoals besteld en snel geleverd in een milieu vriendelijke verpakking.

goede webshop

prima webshop, snelle en correcte levering

Prijs kwaliteit is oke

Eerste keer besteld prima aanrader.

zeer goed

Zeer vlotte levering mooie artikelen die ik had besteld!!!

Fijne webshop, snelle verzending!

Goede ervaring met deze webshop, snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden over het bestel- en verzendproces.

Mooie ring in de sale gekocht

Ring ziet er mooi uit. Leuke prijs, snelle levering.

Goede en snelle afhandeling van bestelde artikel

Bestellen was eenvoudig en verliep eenvoudig. Bestelling werd voorafgaande van de verzending met een mailtje aangekondigd, wat als zeer prettig werd ervaren.

Zeer snelle levering, ook naar België

Alles is correct verlopen. Tas lijkt me prima en heeft een handige grootte. Kan zeer gemakkelijk terug worden opgevouwen. Alleen is er geen ‘hardere’ bodem wat maakt dat deze een beetje ‘doorhangt’ aan de onderzijde als je er één en ander in steekt. Maar voor de rest toch een ideale reservetas:)

Supeerrr!!!

Ik ben echt mega tevreden over mijn bestelling. Goedkoop en snel geleverd! Wat wil je nog meer? Ik zal hier zeker nog vaker bestellen!!

Alles oke

Goede prijsen levering

Wat een top service!

Bestelde tasje was toch kleiner dan vooraf ingeschat, zonder problemen kunnen ruilen! Goede kwaliteit en scherpe prijzen. Ook nog een kortingscode bij mijn bestelling aangetroffen, erg attent!

Gemakkelijke werkwijze om te bestellen en snelle levering.

Het product was binnen een werkdag binnen. Het bestelproces was zeer gemakkelijk. Het product voldeed aan de eisen en kwam overeen met wat online was aangegeven. De vermelding van de mm breedte van de oorbel was handig om de grootte van de oorbel te begrijpen.

Zeer goede kwaliteit portemonnee

Oké onlangs bij jullie een portemonnee aangekocht, heel goed verpakt en kwam onbeschadigd aan. De portemonnee zelf is echt mooi en van degelijke kwaliteit.

Zeer goede service!!

Jammergenoeg beviel min bestelling niet. Terugsturen geen probleem en heel snel geld retour. Ik ben zeer tevreden .

snelheid

Ik had het sleutel etui snel nodig. Alles liep gesmeerd.

Snelle levering, mooie kwaliteit, erg tevreden!

Ik had een clutch besteld voor de bruiloft van mijn dochter, in combinatie met een petrol kleur cocktail jurk. De kleur van het tasje paste perfect een de kwaliteit is zeer goed. Het was een succes. Ook een goede service, na bestelling heb ik hem binnen 2 dagen ontvangen.

Probleemloos

Zeer goed en snel

Snelle levering en een mooi artikel

Vrijdagmiddag 2 mooie boodschappentassen uit gezocht en zaterdag al in huis. Mooie stevige tassen voldoen aan onze wens!

Zoals het hoort te zijn.

Site met duidelijke uitleg en foto’s van het product, bestellen en een dag later binnen. Echt heel goed.

Uitstekend.

Goede website, snelle levering.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.