snel en goede levering

makkelijk te bestellen, snelle en goede afhandeling.

Excellent

Very fast shipping. Fast delivery. Good price for segrid. good communication.

Fijne webshop, snelle levering

Goed verpakt en naar wens

Goed!

Snel verzonden en goede prijs. Twee verbeterpunten: kunnen laten bezorgen naar afhaalpunt en niet met TNT (achterhaalde bezorgingsdienst). Maar verder zeer tevreden!

Snelle levering en mooie producten.

Stoer, elegant en comfortabel.

Snelle levering. Ik vind het alleen een nadeel dat je geen korting met de Alkmaarpas kunt krijgen als je online wilt bestellen.

Mooie portemonnee zoals op het plaatje op de website de dag erna geleverd.

Helemaal top

Goede service, snelle levering, goed product.

Super goed!

Snel en goed!

Prachtig festival tasje!

Ik zocht een festival tasje en dat heb ik zeker in dit tasje gevonden. Veel aparte bakjes, ritssluiting en goede sluiting voor op heup te bevestigen. Top!

Gewoon…goed

Snellelevering, tevreden over het produkt

Aanrader

Aantal leuke kleine dingen besteld. Heel goede kwaliteit eb werd goed verpakt en op tijd geleverd.

Helaas was mijn keuze tas uitverkocht. Ik gaf aan dat u me mocht mailen als de tas weer beschikbaar was. Binnen 2 weken was hij weer beschikbaar. Direct besteld en snel thuisbezorgd. Bedankt! Verder erg goede kwaliteit tas! Ik ben er erg blij mee.

Hártstikke leuke mouwophouders!!

Mooie mouwophouders! 'k Had deze nog nergens anders gezien. Snel opgestuurd!

Snelle levering, tas is van goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Alles goed verlopen,ben erg tevreden!

Snelle levering, mooie producten

Voor het eerst besteld bij De Boer en zeer tevreden. De tas die ik besteld heb was de volgende dag al in huis, keurig verpakt en precies zoals beschreven op de website

Gewoon goed.

Op tijd geleverd

Ik ben heel blij met de ketting het is nog mooier dan ik had verwacht

Netjes

Netjes verpakt door de brievenbus

Leuk tasje, goede service

Er was iets niet helemaal goed met het tasje. Er werd direct gereageerd en een oplossing geboden. Snel en servicegericht.

Product komt overeen met de beschrijvingen

Ze doen wat ze beloven

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.