Ben zeer tevreden

Snelle levering, goede prijs-kwalieitverhouding

Slechte communicatie

Snelle levering, goed geregeld!

Ik zocht een lederen schort, gevonden bij jullie en voldoet perfect aan verwachting!

perfect

een ledere riem-tas besteld. Nalevering is direct in orde gebvracht.

ruime keuze, vriendelijke medewerkers

overzichtelijke webshop ruime keuze, ook in de winkel vriendelijke medewerkers

Super snelle levering

Heel zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit

Goede service en snelle bezorging

Goede website

Betrouwbare website. Ik werdt op de hoogte gehouden van mijn pakketje. Kreeg mijn artikel snel binnen.

Prima snelle levering

Snel, mooie kwaliteit en goed verpakt.

De ringen zijn mooi, precies zoals op de advertentie stond. Snelle levering en goed verpakt.

Geweldig optijd precieze artikel zeer tevreden

Accuraat

Fijne webshop

Item zoals beschreven. Snel geleverd. Fijn dat je achteraf kan betalen ivm dat ik de website nog niet kende.

Duidelijke site, goede communicatie na bestelling Snelle levering en artikelen zijn volledig volgens verwachting.

Mooie tas, leuke prijs en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel tevreden.

Mooie producten

Veel keus zoals tassen en sieraden leuke site

Hele snelle levering

Hele snelle levering

Fijne winkel ervaring.

Goed en vriendelijk advies gekregen. Heb vervolgens een lederen bbq-schort gekocht en deze als cadeautje naar iemand laten verzenden. Het schort werd al na anderhalve dag ontvangen en die persoon was er erg blij mee.

Snelle service, goed product.

Mooie riem ontvangen voor een goede prijs en snel geleverd, top!

naar verwachting

Mooi item wat ook aan m`n verwachting voldeed. Mooi op tijd gekregen. Goed. Geen 10 want die geef ik niet.

Super goed

Heel snel geleverd

Ring gekocht zeker niet te duur maar was spijtig genoeg een maatje te klein Na het retourneren hebben we al snel een nieuwe ontvangen de juiste maat . Klein minpuntje retour 7 euro waardoor het dan weer wel een duurder product wordt .

Alles snel afgehandeld en kwam netjes ingepakt aan.

gEWELDIG

Geweldig! Alles prima!

Duidelijk met online bestellen, goede service en snelle levering van een goed product. Precies zoals ik wilde.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.