Toppie

Goeie prijs, snel geleverd, product zoals omschreven

Prima.

Goede website, bestelprocedure duidelijk, snelle levering.

Snelle levering en heel blij met mijn tasje

Bestelling nog steeds niet ontvangen!

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Kan geen mening geven!

Gedaan wat beloofd werd!

Snelle afhandeling van de bestelling. Goede informatie over de bezorging.

Uitstekende service, snelle levering. Doet mij een deugd dat deze winkel bestaat, loop we Al sounds mijn jeugd.

Makkelijk bestellen, snel geleverd!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Goed en snel

De bezorging was snel en accuraat. Tas is mooi en naar mijn zin. Blijf zo doorgaan.

Snelle levering, mooie tas

Kipling reistas gekocht voor een heel gunstige prijs. De levering was heerlijk snel en correct. Bedankt!

Bestelling geleverd zoals afgesproken In degelijke verpakking en Goede kwaliteit.

Besteld en op afgesproken dag geleverd

Tas ziet er uit zoals verwacht, Vlug besteld en geleverd

Prima tas gekocht.

Prima. Mooie tas.

Geweldige webshop

Duidelijke omschrijvingen en afbeeldingen op de website Makkelijk te bestellen Diverse betaalmogelijkheden Snelle en nette levering

Vlotte bestelling plaatsen en vlotte bezorging. Super dus!

Duidelijk

Helemaal prima.

Nog geen idee

Nog geen idee ,kreeg de melding dat tas die ik bestelde geleverd was ,echter nog niks ontvangen !,ze hebben nu een onderzoek gestart dus wacht even af wat de verdere service gaat zijn ??

Inmiddels de broche ontvangen.

Zeer tevreden met mooie goudkleurige broche!

Slecht. Tasje niet dezelfde kleur als op de foto.

Op de foto ziet het tasje er qua kleur heel anders uit dan in het echt. Heel misleidend zo. Nu kon ik het dus terug sturen en kost dat me nog geld ook. Daarnaast was de levering ook nog vertraagd, terwijl het gewoon om een brievenbuspakketje ging. Dus op de dag dat ik het nodig had, had ik het niet eens.

mooie producten tegen betaalbare prijzen

Gemakkelijk bestellen en ook snel geleverd.

Bestellen en de volgende dag geleverd.

Mooie spullen, erg blij mee.

Tot de volgende keer.

Alles zeer goed verlopen!

Van A tot Z prima gegaan

Goed en voordelig

Snel, goede prijs/kwaliteit verhouding en netjes ingepakt en geleverd!

Prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit

Heb nog steeds geen tas binnen???

Maandag besteld zou woensdag binnen zijn???

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.