Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en duidelijke productinformatie. Ze waarderen snelle antwoorden op vragen en een soepele bestelervaring. Enkele opmerkingen gaan over communicatieproblemen en af en toe product-gerelateerde problemen, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De algehele ervaring is positief voor verschillende producten.
Xxx
3 July 2025
Henk
Assen
Hallo Henk,
Hartelijk dank voor je maximale beoordeling. Altijd fijn als klanten hier de moeite voor willen nemen
Team Grammer.nl
Hier al diverse keren wat besteld. Altijd goed gegaan en snelle levering
18 June 2025
Danny
Vught
Hallo Danny,
Goed om te lezen dat je een vaste klant bent van onze webshop en dat je tot nu toe altijd tevreden bent :-)
Dank voor de maximale beoordeling.
Team Grammer.nl
Product zoals beschreven en goede pasvorm
10 June 2025
Michiel
Diksmuide
Hallo Michiel,
De nieuwe kussens passen dus perfect op je oudere stoel. Fijn dat de stoel nu weer wat langer meegaat. En dank voor de maximale beoordeling voor onze webshop.
snel en goed advies
19 May 2025
henri
simpelveld
Hallo Henri,
Bedankt voor je korte maar krachtige review. Mooie waardering, waarvoor hartelijk dank :-)
Team Grammer.nl
Via telefoon goed geholpen door een medewerker met wat vragen over mijn stoel. Nieuwe demper en kussen gekocht en wacht nog even met de aanschaf van een nieuwe stoel
13 May 2025
Jonas
Woerden
Hallo Jonas,
We zijn blij dat we je telefonisch konden adviseren. Zo zie je maar dat je soms de aanschaf van een nieuwe stoel kunt uitstellen met nieuwe onderdelen voor de stoel.
Team Grammer.nl
Duidelijke webshop en simpel om een product te kunnen bestellen
24 April 2025
Ewout
De Lier
Hallo Ewout,
Bedankt voor de maximale score :-)
Goed om te lezen dat je makkelijk kon vinden waar je naar op zoek was.
Team Grammer.nl
Al een paar keer hier wat bestelt. Betrouwbare webshop
8 April 2025
Paul
Driebergen
Hallo Paul,
Leuk dat je een vaste klant bent van de Grammer webshop. Bedankt voor je review en het mooie cijfer.
Team Grammer.nl
We hadden online iets besteld dat net te breed was. Dat is heel vriendelijk recht gezet, er werd heel goed met ons meegedacht en voorstellen gedaan. Perfect afgehandeld, ook de facturatie.
1 April 2025
Danny
Dessel
Hallo Danny,
Mooi dat we je uiteindelijk konden helpen. Wat ook mooi is, is de maximale score die je ons gegeven hebt. Dank je :-)
Team Grammer.nl
vlotte website, zeer snelle levering
26 March 2025
Bart
Galmaarden
Hallo Bart,
Bedankt voor jouw vlotte beoordeling met het maximaal aantal sterren.
Altijd fijn om ook korte maar krachtige feedback te krijgen :-)
Team Grammer.nl
Goed geholpen aan de juiste onderdelen
3 March 2025
Mattijs
Den Burg
Hallo Mattijs,
Bedankt voor je review en dank voor het mooie cijfer.
Goed dat je even contact met ons opnam om te vragen of je de juiste onderdelen had toegevoegd aan de winkelmand. Kleine moeite voor ons om je even te woord te staan, zodat we aan kunnen geven of het om de juiste onderdelen gaat.
Team Grammer.nl
grammer bedankt voor de service. Gratis een tussenset gekregen om mijn stoel een beetje op te hogen.. Helemaal goed nu
27 February 2025
Joost beukers
de lier
Hallo Joost,
Fijn dat we je probleem relatief simpel konden oplossen. En fijn dat je stoel nu op de goede hoogte staat.
Veel goede uren gewenst op je nieuwe stoel.
Goede communicatie
25 February 2025
Hugo
Aartselaar
Hallo Hugo,
Hoe meer we met de klant communiceren, hoe beter we een inzicht krijgen wat de klant precies wil. Ook in jouw geval konden we met elkaar precies bepalen welke stoel we het beste konden aanbevelen aan je.
Veel plezier met de nieuwe stoel!
Team Grammer.nl
Wij hadden 2 zitkussens besteld kregen er maar één even gebeld en de volgende dag hadden we nummer twee. Geweldige service goed geholpen en het past perfect!
21 February 2025
Lammert
Drachten
Hallo Lammert,
Fijn dat je snel ook het andere zitkussen in huis had. Klein foutje van ons in eerste instantie, maar toch heel erg bedankt voor het maximale cijfer dat je ons gegevens hebt :-)
14 February 2025
Ger
Hattem
Hallo Ger,
Bedankt voor de maximale beoordeling. De volgende keer staan we ook weer graag voor je klaar.
Snelle en goed service
13 December 2024
Kris
Pulle
Hallo Kris,
Fijn dat je zo'n goede ervaring had met onze webshop. We stonden en staan graag voor je klaar natuurlijk. Ook al ging het 'slechts' om een beschermhoes. Slim om het even gecheckt te hebben of jouw geselecteerde stoelhoes passend is voor jouw huidige tractorstoel.
Team Grammer.nl
goede webshop, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd zeker doe ik het weer als ik iets nodig ben
12 December 2024
Klaas-jan
Garsthuizen
Hallo Klaas-Jan,
Leuk dat je nu al een vaste klant wil worden :-)
Van berichten zoals deze worden wij als webshop natuurlijk erg blij.
Waar we ook erg blij van worden: jouw gegeven cijfer. Dank!
19 November 2024
Corina van Seters
Stellendam
Hallo Corina,
Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar voor hulp en advies. Uiteraard kunnen we ook advies geven via e-mail, maar telefonisch is toch net wat handiger, zodat we veel sneller weten wat voor stoel je nodig hebt in je tractor of ander voertuig.
Dank voor je review, en veel goede uren gewenst op je nieuwe Grammer stoel.
Team Grammer.nl
Snelle en correcte levering, kortom betrouwbare webwinkel.
17 November 2024
Luc Van Praet
Rumst
Hallo Luc,
Hartelijk dank voor je korte maar krachtige review.
Met reviews zoals de jouwe, en gelukkig ook van vele anderen, weten toekomstige klanten dat de Grammer webshop een legitieme betrouwbare webshop is.
Nogmaals dank! En natuurlijk dank voor je mooie cijfer.
Team Grammer.nl
dag na bestelling al geleverd, top! enne, perfect passend
29 October 2024
Hans
Breda
Hallo Hans,
Fijn dat je je onderdeel zo snel al in huis had.
Wij streven er altijd naar om een bestelling dezelfde dag nog te versturen. Met de snelheid van leveren zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de pakketdienst. Gelukkig komt het zelden voor dat een pakket vertraging oploopt.
Bedankt voor je maximale cijfer. Die steken we mooi in onze zak :-)
Team Grammer.nl
De stoel in de actie besteld en 2 dagen later bezorgd. Mooi hoor bedankt.
27 August 2024
Peter
De Munk
Hallo Peter,
Dank voor het maximale cijfer in je review. Ook mooi en ook erg bedankt!
:-)
Team Grammer.nl
Prima site maar ik miste een verzendmelding 3aug. besteld en betaald Meteen een bevestiging gehad 7 aug. zelf contact opgenomen ivm geen verdere verzendmeldingen Zelfde dag bestelling ontvangen. Zonnebril niet ontvangen.
18 August 2024
jos v d wetering
Berghem
Hallo Jos,
Dank voor je review.
Als je de bestelling plaatst, gaan wij direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen bij je. Een track & trace is altijd beschikbaar.
De zonnebril hebben we achteraf nagestuurd. Onze excuses dat de zonnebril niet meteen erbij was verzonden. Deze is waarschijnlijk bij het inpakken vergeten mee te sturen.
Veel plezier met je stoel. En nu ook met je nieuwe zonnebril natuurlijk :-)
Team Grammer.nl
Eenvoudig, goed uitgelegd en aan een erg mooi prijs. Ook eenvoudig te gebruiken als bedrijf. Ik heb een week later meteen een tweed bestelling geplaatst.... Verdomme te vroeg gedaan... ze stuurden me vandaag een kortingsbon... :-)
1 July 2024
Dirk Slechten
Bilzen (B)
Hallo Drik,
Fijn dat je zo tevreden bent over de Grammer webshop.
En bedankt dat je ook je tweede trekkerstoel bij ons hebt besteld.
Met je derde bestelling kun kun je uiteraard je kortingsbon gebruiken :-)
Team Grammer.nl
goede omschrijving om te bestellen
3 May 2024
andre van Breugel
Boxtel
Hallo Andre,
Fijn dat het gelukt is om je stoel te bestellen. Dank dat je voor onze webshop hebt gekozen. Veel plezier met je stoel.
Team Grammer.nl
Ik heb een hoes voor mijn stoel op de heftruck besteld, bestellen ging erg makkelijk, levering was super snel en de hoes paste super. Dus een hele goede ervaring met Grammer.
2 May 2024
John
Seijsener
Hallo Jan,
Fijn dat de stoelhoes je goed bevat. En uiteraard dank voor het compliment en het mooi cijfer.
Team Grammer.nl
Zeer behulpzaam, foto's genomen van oude trekkerstoel en hun voorstel om enkel te kussens te vervangen, super service, snelle levering en kussens paste perfect!
12 April 2024
Jan
Brecht
Hallo Jan,
Dank voor je mooie review. Foto's helpen ons om een beeld te krijgen van de huidige situatie in bijvoorbeeld de cabine. Op deze manier kunnen we altijd een passend advies geven over een nieuwe stoel of welk type kussens nodig zijn.
Als het veersysteem nog prima werkt, dan is vaak alleen een nieuwe kussenset nodig, zodat de stoel weer zo goed als nieuw is.
Team Grammer.nl
Grammer.nl is een Nederlandse specialist in ergonomische stoelen en zitoplossingen voor zowel de professionele als particuliere markt. Het bedrijf biedt een breed assortiment van hoogwaardige stoelen, bureaustoelen en zitmeubelen, gericht op comfort, design en gezondheidsvoordelen. Grammer.nl richt zich op het verbeteren van de werk- en zitervaring met producten die de ergonomie bevorderen en het welzijn van de gebruiker ondersteunen.
Schrijnwerkersstraat 10
3334KH Zwijndrecht