geen producten, geen reactie

een week na bestelling geen orderbevestiging, geen communicatie, geen reactie. geen idee of ik de producten krijg of niet. ik geef twee sterren als kans dat ze oplossen of terugbetalen

keurig verpakte worsten, levering zou wel iets duidelijker mogen

het duurde wel 14 dagen voor ik mijn levering kreeg. Ik kon ook nergens vinden wanneer het ongeveer geleverd zou worden, want dan kon ik daar rekening mee houden, het is niet fijn om thuis te komen en de dozen staan ergens bij de buren in de warme zon in de tuin.

Prima vlees

Op Facebook zag ik de aanbieding van het vlees. Was nu voor mij betaalbaar. Voor m'n honden zeer smakelijk. Denk wel dat er veel bot in zit. Zag ik aan de ontlasting. Maar voor de rest zag het er goed uit. De bezorging was wel heel erg snel.

Prachtige produkten!!

Prachtige, zuivere produkten, netjes verpakt. Vriendelijke en hulpvaardige bezorger.

Prima zeker voor herhaling vatbaar

Mooi vlees, goed verpakt( lekt niet bij ontdooien), snelle levering.

Super!!

Het was even ‘ingewikkeld’ om te kunnen bestellen. Is toch gelukt. Prachtige producten, hondjes vinden het vlees heerlijk!! De ene dag besteld, de volgende dag bezorgt door een hele vriendelijke bezorger. Zeer tevreden, ga zeker weer bestellen!!

Pluspunten

De service is geweldig en responsie tijd ook fantastisch. Hebben het eten nog niet ben benieuwd hoe onze Abby het vindt

Pluspunten

Correcte levering en goede kwaliteit producten.

geen, dik in orde.

Jan van Galenstraat 4