Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De terugkoppelingen benadrukken opmerkelijke vakmanschap en doordachte begeleiding. Klanten prijzen de professionaliteit en vriendelijke communicatie, en de levering van mooie, opvallende stukken verloopt betrouwbaar. De algehele ervaring is zeer tevreden en gericht op samenwerking en aansprekende resultaten.
Ik ben naar de winkel geweest en dat was een prettige ervaring. Goede uitleg over de mogelijkheden en kleuren. Daarna via e-mail een voorstel gehad (plattegrond en sfeerafbeelding). Als laatste was de eigenaresse bij de aflevering. Hoe prettig en persoonlijk kan het zijn?
25 July 2026
Hennie
Baambrugge
Heel erg blij met mijn nieuwe bureau! Lang gezocht naar een bureau dat diep en breed genoeg is en qua stijl past in onze woonkamer. Op internet kwam ik Arp Design tegen en zo kwam ik bij Sarah. Ik zag hele mooie meubels in haar winkel in Haarlem. Sarah is thuis langsgekomen en heeft een ontwerp gemaakt wat ontzettend mooi past in de kamer en bij mijn wensen. Daarna heeft ze het ook heel snel weten te realiseren, zodat ik nu echt achter mijn prachtige nieuwe bureau zit. Super bedankt Sarah!
27 June 2026
Suzanne
Velsen-Zuid
Superfijn contact gehad met Sarah, de designer, zelf in Haarlem. We kregen een mal van haar mee waardoor we de juiste keuze qua grootte konden maken. Uiteindelijk een ovale A-legs tafel besteld die binnen een paar weken is geleverd. Een echte eyecatcher in onze woonkamer!
12 February 2026
Michel Schoone
Purmerend
Ik heb vorig jaar de Longlegs tafel en de Loupestoelen bij Sarah gekocht en had maar weinig tijd nodig om na te denken of ik deze prachtige meubelen zou willen aanschaffen. De ontwerpen van Sarah Trenité zijn van een niveau waar het moment van verliefdheid niet lang op zich laat wachten.
11 January 2026
Frans Kok
Beste Frans,
Dat jij hebt gekozen om één van mijn oudste ontwerpen; de Longlegs uit 2004; te combineren met de Loupe stoel uit 2023 is voor mij heel speciaal!
Dank je wel voor je lieve woorden.
Sarah Trenité is een heerlijk mens die er echt voor gaat om jou je droom tafel te geven. En dat is bij ons meer dan gelukt! Altijd droomde ik al van een Arp tafel en nu hebben wij er één helemaal naar onze smaak, dankzij haar. Super mooie kwaliteit, prachtige afwerking en duurzaam design. Het kan niet beter! Super bedankt!
7 January 2026
Brechje Ronkes
amsterdam
Hi Brechje,
And what a ride it was! Het was ook een interessant proces waar ik mij helemaal in vastbeet. En het resultaat was ook echt verbluffend. Zowel de maker van de poot als de maker van het blad, waren er echt trots op.
Dank voor al je lieve appjes, mailtjes en filmpjes!
Tafel wordt alleen maar mooier. We zijn vanuit Tilburg speciaal naar Haarlem teruggeweest om deze speciale tafel te kopen. Lekker kopje koffie gehad en nog wat zitten kletsen. Tafel netjes thuisgebracht en in elkaar gezet. Helemaal Top
Jan en Mia
Tilburg
Beste Jan en Mia,
De tijd nemen voor zo een belangrijke aankoop is belangrijk. En gezelligheid ook!
Dank voor de lieve review!
Vanaf het begin hebben wij een heel prettig contact gehad. Er was altijd snel en deskundig antwoord op onze vragen. Stapsgewijs werden wij begeleid in het nemen van de beslissing, welke tafel, wanneer klaar. details in de afwerking, kosten en levering. Dat maakte het tot helder en gemakkelijk proces. We kijken met veel plezier hierop terug. Inmiddels hebben wij onze tafel ruim twee maanden. We houden van de tafel.
Annemarie en Lenaert
Beste Annemarie en Lenaert,
Ja, het was een leuk proces en het was ook een gezellig bezoekje aan de werkplaats samen!
Niets leukers dan samen op zoek te gaan naar de ideale tafel. Dat kost tijd en aandacht maar dan heb je ook wat!
Dank voor de mooie review.
Met Arp Design samenwerken is al jaren een groot plezier. Zij ontwerpen en produceren prachtige tafels van Europees hout, volledig in Nederland gemaakt. In mijn projecten heb ik meerdere keren gewerkt met de modellen Long Legs en Eye — tijdloze ontwerpen met een sterke uitstraling die zich moeiteloos laten toepassen in uiteenlopende interieurs. Wat Arp Design echt onderscheidt, is de persoonlijke betrokkenheid. Sarah denkt actief mee, is creatief in oplossingen en altijd bereid om maatwerk te leveren wanneer een project daarom vraagt. Dat maakt het samenwerken niet alleen efficiënt, maar ook inspirerend. De tafels worden met zichtbaar vakmanschap en zorg door echte professionals gemaakt. Kwaliteit staat voorop, tot in de kleinste details. En mocht er onverhoopt iets zijn, dan is de service goed, oplossingsgericht en betrouwbaar. Door de jaren heen is deze professionele samenwerking uitgegroeid tot een waardevolle vriendschap — wat alles zegt over het vertrouwen en de betrokkenheid aan beide kanten. Arp Design is wat mij betreft een absolute aanrader.
Evelijn
Haarlem
Een (paar?) jaar geleden spotte ik haar prachtige stoel in een kleine etalage van haar winkeltje destijds (nu verhuist). Het ontwerp was bijzonder genoeg om uiteindelijk 4 stoelen bij haar te bestellen. En later nog 2. In het kort; ontwerp is super, details en afwerking zijn top, materiaal en ook haar persoonlijkheid (en service met thuisbrengen) maken de stoelen tijdloze aanwinsten. Haar andere meubels zijn ook super overigens. Ga door Sarah
4 January 2026
W. Kleiman
Beste Wouter,
Dank je wel voor je lieve review! De Loupe stoelen uit de eerste serie zijn bijna op. De laatste gaat deze week naar Frankrijk. En dan hoop ik een volgende serie te maken in het voorjaar.
En ik ga zeker door, ik heb alweer heel veel nieuwe ontwerpen in mijn hoofd, ik ben unstoppable!
In 2025 hebben wij een A-legtafel bij Arp design in Haarlem gekocht. Het ontvangst in de winkel door Sarah (de eigenaresse) was byzonder hartelijk. Ook de uitleg van de diverse tafel modellen qua afmeting en materiaal keuze van het tafelblad was zeer vakkundig en professioneel. Er werd door haar alle tijd genomen om te komen tot de keuze van de tafel. Wat ook een pluspunt was, is dat wij een papieren mal meekregen om thuis te kunnen bepalen wat de juiste afmeting van de tafel zou moeten worden. De tafel werd keurig binnen de afgesproken tijd geleverd en gemonteerd door 2 vriendelijke monteurs. Arp design/Sarah is een vrouw die liefde en service voor haar vak heeft.
4 January 2026
Annemiek & Joop
Hellevoetsluis
Beste Annemarie en Joop,
Ik ben zo blij dat jullie gelukkig zijn met de tafel! Om tot een goede keuze te komen kost misschien even wat tijd maar dat is uiteindelijk de moeite waard. En voor de maat helpt een knippatroon ook echt. Dank voor de mooie review!
Was op zoek naar een mooie ovale eettafel en vond die bij ARP design. Die stuurde eerst een knipmodel, zodat je zelf heel makkelijk kunt bepalen, welke maat bij jouw woon situatie past. Ik ben heel blij met het resultaat. Zowel visueel als kwalitatief een prachtige tafel en een aanwinst voor mijn woning. De stevige toplaag is na diverse feestjes en etentjes nog steeds perfect. Even een doekje erover en weer schoon. Het bestelproces is helder en de levering goed geregeld, want de mensen van ARP komen de tafel ter plekke in elkaar zetten. Kortom: als je een (eet)tafel zoekt, kan ik ARP design van harte aanbevelen.
3 January 2026
Hein
Beste Hein,
Ja, wat werkt zo'n knippatroon goed he?
Dank voor je fijne review!
Arp (Sarah Trenité) heeft met haar creatieve denkkracht een originele en zeer esthetische boekenkast bedacht en ontworpen. Hoge kwaliteit, duurzaam en ambachtelijk uitgevoerd.
3 January 2026
Martijn
Dank je wel Martijn,
Ik ga eens kijken hoe ik de kast kan gaan produceren. Als is het er maar 1 voor mijn winkel!
Je kan door de aan/uit knop nogmaals te bewegen de lamp in 3 standen zetten. Van veel licht naar weinig sfeerlicht. Dat is echt uniek en werkt super. Heel mooi lampje! Blij mee! Verrijking voor mijn interieur!
19 October 2025
Anouk
Haarlem
Dank nog dat je de foto stuurde ook, hij staat heel mooi bij je!
Uitermate prettig ontvangen toen we in Haarlem naar de A-legs in het echt kwamen kijken. Bleek nog mooier dan op de plaatjes van internet! Goed advies over de mogelijkheden qua materiaal en (erg handig) het knipppatroon, zodat je in je eigen ruimte kunt zien hoe de (gewenste) grootte van de tafel gaat uitpakken. Snelle communicatie en duidelijke afspraken over planning en levering. Over het laatste ook niets dan lof: zorgvuldige en vriendelijke bezorger die de tafel voor je in elkaar zet (dat is overigens zo gebeurd). Wij zijn erg blij met onze, van zeer degelijk materiaal, mooi gemaakte en "basic" en helder ontworpen stevige eettafel van Arp-design!
19 May 2022
Peter
Houten
We waren op zoek naar een grote tafel en een uniek design. Tijdens ons bezoek aan Loods 5 zagen we de tafels van ARP en waren gelijk verkocht. Een ritje naar Haarlem volgde kort daarna. We werden warm ontvangen door Sarah die ruim de tijd nam om te luisteren naar onze wensen. Uiteindelijk ontwierp zij onze droomtafel die we na 8 weken mochten ontvangen. En vanzelfsprekendheid liep de aflevering ook op rolletjes. Dank je wel Sarah. René en Carol van Ewijk
19 March 2022
René
Venlo
Wij hebben de tafel (nu ruim 2 jaar en zijn er nog iedere dag blij mee. Met kleine kinderen waren we in het begin wat huiverig met zo’n mooi strak wit blad, maar nu hebben we de ervaring: hij kan alles aan! Stiften, hamers, groepen kinderen met borden en bestek.. het blijft prachtig. Superaankoop dus!
21 January 2022
Anja
Leiden
Zara hielp uitstekend bij de beslissing omtrent maat en kleur van tafel.
30 December 2021
Lidy Schaafsma
Driehuis
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aankoop: ovale A legs in eiken met mat wit Fenix blad. Net ingewijd met kerstdiner, ruim voldoende plek voor 9 personen. Prima ook als thuis werkplek en leestafel. Prachtig ontwerp, strak, in balans, mooi uitgevoerd en afgewerkt. Echt vakmanschap. Oogt voldoende luchtig, ondanks afmeting van 2.50 x 1.15. Past goed in combinatie met oude zwart/wit geblokte marmeren vloer in monumentaal pand. Wit Fenix blad is gebruikersvriendelijk, kan tegen een stootje en makkelijk schoon te houden. Goed advies bij aankoop. Handig om verschillende knipmodellen eerst uit op grond te leggen en dan keuze te maken. Levering op tijd en zorgvuldig, montage in 10 minuten. Overall prima service en adviezen vanuit Sarah en Fleur.
27 December 2021
Hanneke
Haarlem
De loupe is vanaf de eerste dag een belangrijker stuk in ons interieur Was de beste aankoop in jaren Vakmanschap druipt ervan af Van ontwerp tot realisatie Top klasse product
Maxim
Nigtevecht
Bevlogen meubelmaker met veel gevoel voor prachtige eigentijdse doch tijdloze ontwerpen; perfectie combinaties van hout met feniks, hpl, prachtige dikke houten poten en bladen. Enorme aanrader!
Claire
Amsterdam
Deze tafel stond al 15 jaar op onze verlanglijst en nu staat-ie te pronken in onze loft... omdat we een smalle trap hebben is op ons verzoek het blad in 4 delen uitgevoerd. De nerven zijn in een hoek van 45 graden verwerkt en dit geeft 'm nog extra cachet. Massief eiken in zwart monocoat zorgt voor een stoere uitstraling. We zijn er superblij mee!
Margot & Rob
Haarlem
Wij zijn door ARP perfecte professioneel geholpen ook de levertijd en aflevering ging goed. Wij zijn blij met onze ovale eikenhout eettafel ook de uitvoering blad met een bijzonder houten onderstel. Groet anna en axel
Axel
Bussy
We hebben lang gezocht naar de perfecte tafel voor in ons nieuwe huis, toen we eenmaal de ontwerpen van Arpdesign hadden gezien waren we er vrij snel uit. We hadden gelijk ook nog wel een salontafel en krukjes willen kopen maar hebben ons nu ingehouden en alleen een lampje erbij gekocht. Sarah en Fleur zijn geweldig, we komen vast terug, want ja, die krukjes…
Sanne
Utrecht
Zeer tevreden, goede communicatie, prachtige tafel, alles perfect geregeld.
Hemwood
Amsterdam
Alle betrokkenen zijn deskundig, creatief en goed te bereiken wat resulteert in een prachtige, op maat gemaakte tafel
21 December 2021
Sandra