Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen roepen een gebruiksvriendelijke webshop op met duidelijke navigatie. De levering is snel en de bestellingen komen netjes verpakt aan, vaak met een attent kaartje. Klanten waarderen de vriendelijke service en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Al met al is de winkelervaring betrouwbaar en aangenaam, met een persoonlijk tintje.
Ik vind Sorbet Kids Couture een hele fijne en overzichtelijke webshop! Ze hebben een mooie selectie van leuke merken, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. De bestellingen worden snel en netjes verzonden. Wat ik extra waardeer, is het persoonlijke tintje — er zit altijd een lief, handgeschreven briefje bij. Dat maakt het echt bijzonder. Ik bestel hier graag!
31 July 2025
Ivy
Amersfoort
Een hele fijne kinderwinkel. Met leuke sale prijzen, wat apartere kleding en ook leuk dat ze speelgoed verkopen. Altijd netjes en snel verstuurd met een vriendelijk kaartje erbij om je te bedanken.
24 July 2025
Lizzy
Landgraaf
Fijne webwinkel, mooie kleding en fijn om contact mee te hebben. De kledingkast is snel verstuurd.
23 July 2025
Jeannet
Twello
Snelle levering, goede communicatie en goed verpakt. Dank je wel.
12 July 2025
Simone
BREDA
ruime keuze en vlotte service plus mooie kleding
21 June 2025
Marion
Tilburg
Prachtige trui geleverd. Ik had zelf iets verkeerd gedaan met de aflevering en dat werd heel soepel opgelost.
17 June 2025
Ans
Rhenen
Ik kende het bedrijf niet maar na de reviews beken te hebben een kinderlegging van Stella besteld. Snelle levering, de verpakking is echt mooi en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Ik zou zo weer bij Sorbetkids bestellen. Een cijfer 9 is zeer zeker verdiend. Ik geef geen 10 omdat er altijd wel ergens verbetering te realiseren is.
12 June 2025
Eugénie
Apeldoorn
Goede service, mooie producten en snelle levering.
7 June 2025
Casteren
6 May 2025
Bianca
Zoetermeer
Webshop met veel diverse items en leuke acties. Prettig contact en vlotte reactie.
21 April 2025
Juud
Dokku
Al meerdere keren hier besteld en altijd super snelle verzending! Ik shop hier heel graag!
8 April 2025
Marloes
Lochem
vlotte verzending en een ruime keuze an kleding
1 April 2025
Marion
Tilburg
Mooie website met veel keuze. Snelle levering en mooi verpakt!!!!
28 March 2025
Monika
Belgie
My order arrived quickly with a lovely note. The price was really great. Great selection of Grapat items. Thanks so much :)
21 March 2025
Goed verpakt, snel bezorgd
10 March 2025
I.
Amersfoort
Super snelle levering, ruim en te gek aanbod!
25 February 2025
Eefje
Den Bosch
Altijd top!!!
21 February 2025
Sabrina
Delft
Nadat ik contact had opgenomen via e-mail over hoe een maat viel, kon ik veel beter een beslissing nemen. Snel verzonden en bovendien mooi ingepakt en een aardig briefje erbij. Fijne webshop ook.
18 February 2025
Juliëtte
Hilversum
Snelle en goede service
15 February 2025
Catherine
Merendree
Prijs- kwaliteit is een aanrader. Snel en vlugge bediening. Deze site- verkoper wil ik iedereen aanbevelen. Een heel tevreden Belgische klant!
11 February 2025
Ludo
Ingelmunster
Altijd leuke outfits hier! Top klantenservice en snel verstuurd. Aanrader.
8 February 2025
Familie
Amsterdam
Persoonlijk briefje, snel verzonden: top!
20 January 2025
Fay