Positive

Got 62mas PADI dial in appropriate price before the price is too high. I'm happy with it. Looking for another seiko limited dial or special dial from you. Regards,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Very good

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fast and efficent

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactive en hulp om problemen op te lossen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Excellent, quick service, prompt delivery to the UK of an item not obtainable here

None

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Na lang zoeken had dit bedrijf nog een horlogeband die bij mijn horloge past. - Na 2 dagen was mijn horlogeband bezorgd

- Ik had bezorging zonder track & trace code aangeklikt voor mijn bestelling. Ik krijg in de mail toch wel een track&trace code alleen deze werkte niet. Dit was verwarrend maar eindelijk was de bestelling wel bezorgd.

Positive

Hier findet jeder was er sucht. Die Website ist übersichtlich gestaltet und es ist ein sehr großes Angebot vorhanden. Der von mir bestellte Artikel ist tadellos und wurde liebevoll verpackt. Auch lobenswert ist der schnelle Versand. Ich freue mich sehr und sage DANKE...

Bitte macht weiter so. Ihr seid super!!! Danke

gut, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Schnelle Lieferung. Originalteil und günstig.

Verbesserungspunkte

Keine Antwort auf zwei Tickets und keine Entschädigung auf zuviel bezahlte Versandkosten. Sendung kam per Deutsche Post.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Very fast shipping - Last time- thanks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I m very satisfied with the service that this company offered me also what I paid for all was worth and genuine. I recommend this company.

Positive

Top Ware, schnell und professionell!

Suggestions

Little problem ordering. I understand you were moving.

Positive

Schnell versendet. Gute Ware. Zu empfehlen.

bon service, bien traité

Positif

rapide

Excellent ! thank-you

Positive

Excellent item and rare so I wasn’t able to buy it anywhere else, thank you so much.

Suggestions

Perfect!

good service, well treated

Perfect buy, any problem

Positive

Stock hard to find Seiko parts. Delivered in quick time. Very pleased.

Positive

Excellent first experience for me. Goods wonderfully packaged for transit and exactly as described, thank you.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en levertijd

Producten die uitverkocht zijn weer leverbaar krijgen, de horloges worden nog verkocht en gemaakt.

schlimmer als erwartet

Verbesserungspunkte

Ich warte noch immer auf Lieferung ORD201702779 Please inform me about the item I‘m still waiting for

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product geleverd zoals besteld. Uniek productaanbod: moeilijk te vinden in andere winkels

Levertijd kan sneller

Jelle Zijlstraweg 178

1689ZX Zwaag

Over Watch Plaza

Buy original (OEM) parts online at Watch Plaza! Huge amount of watch parts & watch straps in stock ✓ All 100% OEM ✓ Worldwide Cheap & Reliable Shipping ✓ Wide Product range ✓ 30 Days Return Email: [email protected]